1
Bestrijk de kip met olijfolie en bestrooi ze met Indiaanse kruiden, zout en peper. Voeg de hele ongepelde teentjes knoflook toe, samen met oregano, tijm en rozemarijn. Bak 45 min. in een voorverwarmde oven van 180°C.
2
Leg de ongepelde en gehalveerde sjalotjes in een andere ovenschaal, met de snijkant naar boven, en voeg de peren toe (schil 1 strook op 2).
3
Bedek een ovenplaat met bakpapier en schik er de krieltjes op, samen met de aardperen (ongeschild, gehalveerd, met de snijkant onderaan). Besprenkel met olijfolie en bestrooi met takjes oregano, tijm en rozemarijn.
4
Bak het geheel 20 min. in de oven op 220°C. Besprenkel de peren met een mengsel van olijfolie, balsamicoazijn, citroensap en honing. Bak nog 10 min..
1
Bestrijk de kip met olijfolie en bestrooi ze met Indiaanse kruiden, zout en peper. Voeg de hele ongepelde teentjes knoflook toe, samen met oregano, tijm en rozemarijn. Bak 45 min. in een voorverwarmde oven van 180°C.
2
Leg de ongepelde en gehalveerde sjalotjes in een andere ovenschaal, met de snijkant naar boven, en voeg de peren toe (schil 1 strook op 2).
3
Bedek een ovenplaat met bakpapier en schik er de krieltjes op, samen met de aardperen (ongeschild, gehalveerd, met de snijkant onderaan). Besprenkel met olijfolie en bestrooi met takjes oregano, tijm en rozemarijn.
4
Bak het geheel 20 min. in de oven op 220°C. Besprenkel de peren met een mengsel van olijfolie, balsamicoazijn, citroensap en honing. Bak nog 10 min..