🛒 Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenVegetarische hotdogs met uien
Delhaize logo
  • Vegetarische hotdogs met uien
    A

Vegetarische hotdogs met uien

Vegetarische hotdogs met uienA
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 12 vegetarische worstjes
  • 4 dikke zachte uien
  • 12 broodjes nog af te bakken
  • 5 e.l. olijfolie
  • 1 el (gries- of riet)suiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 200 g wortelen
  • 50 g jonge spinazieblaadjes
  • 2 tomaten
  • ketchup
  • mosterd
  • peper
  • zout
  • 12 vegetarische worstjes
  • 4 dikke zachte uien
  • 12 broodjes nog af te bakken
  • 5 e.l. olijfolie
  • 1 el (gries- of riet)suiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 200 g wortelen
  • 50 g jonge spinazieblaadjes
  • 2 tomaten
  • ketchup
  • mosterd
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 25 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de uien verticaal middendoor en snijd ze dan in niet al te fijne halve ringen. Bak ze 2 min in 2/5 olie in een sauteuse op middelhoog vuur. Dek af en laat minstens 10 min stoven op zacht vuur.
3
Bak intussen de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Rasp de wortelen en snijd de tomaten in partjes. Doe alles, samen met spinazieblaadjes, in een slakom.
5
Bestrooi de uien met suiker, voeg de helft van de balsamicoazijn toe en laat nog 5 min, regelmatig roerend, stoven op vrij hoog vuur.
6
Bak intussen de worstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7
Overgiet de salade met de rest van olijfolie en balsamicoazijn, kruid met een beetje zout en peper en meng.
8
Snijd de broodjes open en zet alle ingrediënten apart op tafel zodat elkeen, volgens eigen smaak, zijn hotdog kan samenstellen.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de uien verticaal middendoor en snijd ze dan in niet al te fijne halve ringen. Bak ze 2 min in 2/5 olie in een sauteuse op middelhoog vuur. Dek af en laat minstens 10 min stoven op zacht vuur.
3
Bak intussen de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Rasp de wortelen en snijd de tomaten in partjes. Doe alles, samen met spinazieblaadjes, in een slakom.
5
Bestrooi de uien met suiker, voeg de helft van de balsamicoazijn toe en laat nog 5 min, regelmatig roerend, stoven op vrij hoog vuur.
6
Bak intussen de worstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7
Overgiet de salade met de rest van olijfolie en balsamicoazijn, kruid met een beetje zout en peper en meng.
8
Snijd de broodjes open en zet alle ingrediënten apart op tafel zodat elkeen, volgens eigen smaak, zijn hotdog kan samenstellen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 692; energie (kCal): 166; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 13,9; suikers (g): 4,4; vezels (g): 2,5; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 849,92
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 692; energie (kCal): 166; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 13,9; suikers (g): 4,4; vezels (g): 2,5; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 849,92
Amerikaans
Vegetarisch
Kids
Diner

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Garden Gourmet Merguez | Sensational
180 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Broodjes | Mini | Voorgebakken
Delhaize Broodjes | Mini | Voorgebakken
4 × 12 x 50 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
19
Suiker | Fijne korrel
Tienen-Tirlemont Suiker | Fijne korrel
1 kg
1
65
Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Spinazie | Bio
Delhaize Spinazie | Bio
100 gr
Bio
    2
    19
    Smaaktrostomaten
    Delhaize Smaaktrostomaten
    450 gr
    4
    49
    Mosterd | Zacht | Squeeze
    Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
    300 gr
    1
    35

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Azijn | Balsamico | Modena
    Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
    50 cl
    2
    09
    Ketchup | Tomato | Topdown
    Heinz Ketchup | Tomato | Topdown
    22 cl
    1
    95
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Totaal:
    €18,32

    Mis geen enkel voordeel

    Ontdek exclusieve voordelen. Log in.