1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de uien verticaal middendoor en snijd ze dan in niet al te fijne halve ringen. Bak ze 2 min in 2/5 olie in een sauteuse op middelhoog vuur. Dek af en laat minstens 10 min stoven op zacht vuur.
3
Bak intussen de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Rasp de wortelen en snijd de tomaten in partjes. Doe alles, samen met spinazieblaadjes, in een slakom.
5
Bestrooi de uien met suiker, voeg de helft van de balsamicoazijn toe en laat nog 5 min, regelmatig roerend, stoven op vrij hoog vuur.
6
Bak intussen de worstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7
Overgiet de salade met de rest van olijfolie en balsamicoazijn, kruid met een beetje zout en peper en meng.
8
Snijd de broodjes open en zet alle ingrediënten apart op tafel zodat elkeen, volgens eigen smaak, zijn hotdog kan samenstellen.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de uien verticaal middendoor en snijd ze dan in niet al te fijne halve ringen. Bak ze 2 min in 2/5 olie in een sauteuse op middelhoog vuur. Dek af en laat minstens 10 min stoven op zacht vuur.
3
Bak intussen de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Rasp de wortelen en snijd de tomaten in partjes. Doe alles, samen met spinazieblaadjes, in een slakom.
5
Bestrooi de uien met suiker, voeg de helft van de balsamicoazijn toe en laat nog 5 min, regelmatig roerend, stoven op vrij hoog vuur.
6
Bak intussen de worstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7
Overgiet de salade met de rest van olijfolie en balsamicoazijn, kruid met een beetje zout en peper en meng.
8
Snijd de broodjes open en zet alle ingrediënten apart op tafel zodat elkeen, volgens eigen smaak, zijn hotdog kan samenstellen.