1
Hak de uien en fruit ze op een zacht vuurtje, in een stoofpan met de olijfolie. Snijd de wortelen in kleine blokjes en schep ze in de stoofpan, samen met het geperste teentje knoflook, de komijn en de tijm. Fruit 5 min. op een zacht vuurtje en voeg de tomaten toe. Spoel elk blik met 5 cl water en giet in de stoofpan. Voeg het verkruimelde bouillonblokje toe en laat 20 min. op een zacht vuurtje pruttelen. Haal het deksel van de pan en laat nog 15 min. sudderen.
2
Verwarm de oven voor op 220 C° en bak het Turkse brood volgens de instructies op de verpakking.
3
Verwijder het velletje van de salami en snijd hem in halve schijfjes. Bak ze in een grote braadpan, zonder toevoeging van vetstof, eerst op zacht vuurtje en verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Laat op keukenpapier uitlekken.
4
Schep de uitgelekte en gespoelde linzen in de stoofpan en laat nog 5 min. koken. Voeg de salamischijfjes toe en breng verder op smaak.
5
Dien heel warm op, met het Turkse brood.
1
Hak de uien en fruit ze op een zacht vuurtje, in een stoofpan met de olijfolie. Snijd de wortelen in kleine blokjes en schep ze in de stoofpan, samen met het geperste teentje knoflook, de komijn en de tijm. Fruit 5 min. op een zacht vuurtje en voeg de tomaten toe. Spoel elk blik met 5 cl water en giet in de stoofpan. Voeg het verkruimelde bouillonblokje toe en laat 20 min. op een zacht vuurtje pruttelen. Haal het deksel van de pan en laat nog 15 min. sudderen.
2
Verwarm de oven voor op 220 C° en bak het Turkse brood volgens de instructies op de verpakking.
3
Verwijder het velletje van de salami en snijd hem in halve schijfjes. Bak ze in een grote braadpan, zonder toevoeging van vetstof, eerst op zacht vuurtje en verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Laat op keukenpapier uitlekken.
4
Schep de uitgelekte en gespoelde linzen in de stoofpan en laat nog 5 min. koken. Voeg de salamischijfjes toe en breng verder op smaak.
5
Dien heel warm op, met het Turkse brood.