Snipper de lente-uitjes fijn. Snijd de salami in stukken.
2
Hak de sjalot fijn en snijd de wortelen in fijne brunoise. Fruit ze 2 min op een zacht vuurtje, in een sauteerpan met de olijfolie. Voeg de artisjokken en de gedroogde tomaten toe, met ongeveer de helft van hun marinadeolie. Voeg dan de linzen, de lente-uitjes en de worst toe. Meng 1 min, haal de pan van het vuur en breng de salade verder op smaak.
3
Dien lauw of koud op. Voeg op het laatste ogenblik de rucola toe.
1
Snipper de lente-uitjes fijn. Snijd de salami in stukken.
2
Hak de sjalot fijn en snijd de wortelen in fijne brunoise. Fruit ze 2 min op een zacht vuurtje, in een sauteerpan met de olijfolie. Voeg de artisjokken en de gedroogde tomaten toe, met ongeveer de helft van hun marinadeolie. Voeg dan de linzen, de lente-uitjes en de worst toe. Meng 1 min, haal de pan van het vuur en breng de salade verder op smaak.
3
Dien lauw of koud op. Voeg op het laatste ogenblik de rucola toe.