Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenZomerse gevulde tomaten
Delhaize logo
  • Zomerse gevulde tomaten

Zomerse gevulde tomaten

door @DELICI0USLY_HEALTHY
Zomerse gevulde tomaten
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 6 grote tomaat
  • 2 Romatomaten
  • 1/2 komkommer
  • 4 jonge uien
  • 2 keer een handvol pijnboompitten
  • 1 zakje Mengeling Granen en Gedroogde Groenten
  • 3 el ciderazijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 handvol takjes bieslook
  • peper en zout
  • 6 grote tomaat
  • 2 Romatomaten
  • 1/2 komkommer
  • 4 jonge uien
  • 2 keer een handvol pijnboompitten
  • 1 zakje Mengeling Granen en Gedroogde Groenten
  • 3 el ciderazijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 handvol takjes bieslook
  • peper en zout

Begin met koken

: 30 min. + 10 min. kooktijd
1
Kook de mix van granen en gedroogde groenten volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen.
2
Schil en snij ondertussen de komkommer in kleine blokjes. Snij de jonge uien in kleine stukjes.
3
Meng de komkommer, de jonge uien en de pijnboompitten samen met de mix van granen en gedroogde groenten in een slakom. Voeg 3 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels azijn toe. Meng alles en kruid naar smaak met peper en zout.
4
Snij de Romatomaten in kleine blokjes en hak de bieslook. Gooi in een aparte kom en voeg 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel azijn toe. Breng op smaak en meng.
5
Snij de bovenkant van de grote tomaten eraf en hol ze voorzichtig uit.
6
Vul de tomaten met het mengsel en dresseer ze met een beetje tomatenblokjes. Serveer goed vers.
1
Kook de mix van granen en gedroogde groenten volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen.
2
Schil en snij ondertussen de komkommer in kleine blokjes. Snij de jonge uien in kleine stukjes.
3
Meng de komkommer, de jonge uien en de pijnboompitten samen met de mix van granen en gedroogde groenten in een slakom. Voeg 3 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels azijn toe. Meng alles en kruid naar smaak met peper en zout.
4
Snij de Romatomaten in kleine blokjes en hak de bieslook. Gooi in een aparte kom en voeg 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel azijn toe. Breng op smaak en meng.
5
Snij de bovenkant van de grote tomaten eraf en hol ze voorzichtig uit.
6
Vul de tomaten met het mengsel en dresseer ze met een beetje tomatenblokjes. Serveer goed vers.
Nutritionele informatie
Energie: 300 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Zomer
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Trostomaten | Bio
Delhaize Trostomaten | Bio
3 × 500 gr
Bio
    3
    49
    Komkommer
    Delhaize Komkommer
    1 st
    0
    99
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    69
    Pijnboompitten
    Delhaize Pijnboompitten
    150 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    4
    65
    Volkorentarwe | En | rijstvlokken
    Delhaize Volkorentarwe | En | rijstvlokken
    375 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    49
    Azijn | Cider
    Delhaize Azijn | Cider
    50 cl
    1
    59
    Kruiden | Bieslook
    Santa Maria Kruiden | Bieslook
    2 gr
    -10% voor 3
    2
    95

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    €23,83