1
Verwarm de oven voor op 200°C en bedek een ovenplaat met bakpapier. Snijd de aubergines overlangs in 4, prik hier en daar met een mes in het vruchtvlees en verdeel ze over de ovenplaat. Voeg de kerstomaten toe (prik ze in zodat ze niet barsten), kruid met zout en besprenkel alles met 2 el olijfolie. Bestrooi de tomaten met rietsuiker. Schuif 30 min. in de oven.
2
Doe de linzen in een kookpot, overgiet ze volledig met koud water en breng aan de kook. Laat 20 à 25 min. pruttelen. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Meng ze met de gesnipperde lente-uitjes, 2 el olijfolie, peper en zout.
3
Plet een 10-tal gegrilde tomaten in een kom met 4 el olijfolie en de balsamicoazijn. Breng verder op smaak.
4
Dresseer de linzen op een dienschotel met de aubergines, de rest van de kerstomaten en de burratabollen. Besprenkel met de tomatendressing en werk af met basilicum.
1
Verwarm de oven voor op 200°C en bedek een ovenplaat met bakpapier. Snijd de aubergines overlangs in 4, prik hier en daar met een mes in het vruchtvlees en verdeel ze over de ovenplaat. Voeg de kerstomaten toe (prik ze in zodat ze niet barsten), kruid met zout en besprenkel alles met 2 el olijfolie. Bestrooi de tomaten met rietsuiker. Schuif 30 min. in de oven.
2
Doe de linzen in een kookpot, overgiet ze volledig met koud water en breng aan de kook. Laat 20 à 25 min. pruttelen. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Meng ze met de gesnipperde lente-uitjes, 2 el olijfolie, peper en zout.
3
Plet een 10-tal gegrilde tomaten in een kom met 4 el olijfolie en de balsamicoazijn. Breng verder op smaak.
4
Dresseer de linzen op een dienschotel met de aubergines, de rest van de kerstomaten en de burratabollen. Besprenkel met de tomatendressing en werk af met basilicum.