1
Verwarm de olie en boter in een sauteerpan en laat hierin de mignonnettes aan beide kanten op een hoog vuur bakken. Haal uit de pan wanneer ze goudbruin zijn.
2
Stoof in dezelfde pan, op een zacht vuur, de gehalveerde en in fijne repen gesneden ui. Bestrooi, na 5 min., met het kerriepoeder en roer 2 min.
3
Voeg de yoghurt toe, de tomatenpuree, 20 cl water en het verkruimelde halve bouillonblokje. Laat de mignonnettes 30 min., onafgedekt, sudderen in deze saus op een heel zacht vuur.
4
Kook de peulerwten 3 min. in gezouten water.
5
Voeg het bindmiddel toe aan de saus en breng op smaak met zout en peper.
6
Dien warm op, bestrooid met fijngesneden munt of koriander. Serveer met de peulerwten en een puree van zoete aardappelen met komijn.
7
Ajoutez le liant express dans la sauce et rectifiez l'assaisonnement.
8
Servez bien chaud, saupoudré de menthe ou de coriandre hachée
9
Accompagnez avec les mange-tout et une purée de patates douces au cumin.
1
Verwarm de olie en boter in een sauteerpan en laat hierin de mignonnettes aan beide kanten op een hoog vuur bakken. Haal uit de pan wanneer ze goudbruin zijn.
2
Stoof in dezelfde pan, op een zacht vuur, de gehalveerde en in fijne repen gesneden ui. Bestrooi, na 5 min., met het kerriepoeder en roer 2 min.
3
Voeg de yoghurt toe, de tomatenpuree, 20 cl water en het verkruimelde halve bouillonblokje. Laat de mignonnettes 30 min., onafgedekt, sudderen in deze saus op een heel zacht vuur.
4
Kook de peulerwten 3 min. in gezouten water.
5
Voeg het bindmiddel toe aan de saus en breng op smaak met zout en peper.
6
Dien warm op, bestrooid met fijngesneden munt of koriander. Serveer met de peulerwten en een puree van zoete aardappelen met komijn.
7
Ajoutez le liant express dans la sauce et rectifiez l'assaisonnement.
8
Servez bien chaud, saupoudré de menthe ou de coriandre hachée
9
Accompagnez avec les mange-tout et une purée de patates douces au cumin.