1
Verwarm de oven voor op 180 ° C. Doe de gratin dauphinois in een schaal, maak het egaal en zet in de oven.
2
Bak de lamskronen snel aan elke kant op hoog vuur in een pan met de helft van de olijfolie. Leg ze in een schaal, breng ze op smaak en bak ze 10 minuten in de oven. Was de pan niet.
3
Rooster ondertussen het sneetje brood en scheur het in stukken. Doe ze in de mengkom met de geperste teentjes knoflook, de rozemarijn en de peterselie. Mix in stappen, zonder dat het verkruimeld.
4
Doe de mosterd op het gebogen deel van de lamskronen en leg er de crumble over. Laat 15 tot 20 minuten koken in de oven, naar smaak.
5
Hak de sperziebonen en kook ze ongeveer 8 minuten in kokend gezouten water (ze moeten "al dente" blijven). Giet af en dompel ze onder in ijswater. Fruit de gehakte sjalotjes 5 minuten op laag vuur in een koekenpan met de rest van de olijfolie. Voeg de uitgelekte sperziebonen toe en bak op hoog vuur. Doe er peper en zout bij.
6
Laat de helft van de kalfsbouillon op hoog vuur inkoken in de pan van het lam. Haal van het vuur, voeg de in blokjes gesneden koude boter toe en meng met een garde.
7
Bedek de schaal van de lamskronen met aluminiumfolie en laat 5 minuten staan. Snij tussen de ribben en serveer direct met de saus, de sperziebonen en de gratis dauphinois.
1
Verwarm de oven voor op 180 ° C. Doe de gratin dauphinois in een schaal, maak het egaal en zet in de oven.
2
Bak de lamskronen snel aan elke kant op hoog vuur in een pan met de helft van de olijfolie. Leg ze in een schaal, breng ze op smaak en bak ze 10 minuten in de oven. Was de pan niet.
3
Rooster ondertussen het sneetje brood en scheur het in stukken. Doe ze in de mengkom met de geperste teentjes knoflook, de rozemarijn en de peterselie. Mix in stappen, zonder dat het verkruimeld.
4
Doe de mosterd op het gebogen deel van de lamskronen en leg er de crumble over. Laat 15 tot 20 minuten koken in de oven, naar smaak.
5
Hak de sperziebonen en kook ze ongeveer 8 minuten in kokend gezouten water (ze moeten "al dente" blijven). Giet af en dompel ze onder in ijswater. Fruit de gehakte sjalotjes 5 minuten op laag vuur in een koekenpan met de rest van de olijfolie. Voeg de uitgelekte sperziebonen toe en bak op hoog vuur. Doe er peper en zout bij.
6
Laat de helft van de kalfsbouillon op hoog vuur inkoken in de pan van het lam. Haal van het vuur, voeg de in blokjes gesneden koude boter toe en meng met een garde.
7
Bedek de schaal van de lamskronen met aluminiumfolie en laat 5 minuten staan. Snij tussen de ribben en serveer direct met de saus, de sperziebonen en de gratis dauphinois.