1
Rooster de paprika’s en de helft van de aubergines onder de grill.
2
Schil de rest van de aubergines, snijd ze in blokjes en bak het vruchtvlees in de pan samen met de ui.
3
Mix de gebakken en de geroosterde aubergines.
4
Voeg tahin, de helft van de olijfolie, peper en zout toe.
5
Besprenkel met enkele druppels citroensap.
6
Pel de paprika’s, snijd ze in reepjes, besprenkel met zout, olijfolie en rode wijnazijn.
7
Bak de lamsbout in de pan, kruid met peper en zout en schuif de bout in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 30 à 35 minuten.
8
Laat de lamsbout gedurende 20 minuten rusten onder aluminiumfolie en versnijd vervolgens in dikke plakken.
9
Serveer het vlees met de paprika’s, de kaviaar van aubergine. Verkruimel de geitenkaas over het gerecht. Werk de borden af met enkele basilicumblaadjes.
1
Rooster de paprika’s en de helft van de aubergines onder de grill.
2
Schil de rest van de aubergines, snijd ze in blokjes en bak het vruchtvlees in de pan samen met de ui.
3
Mix de gebakken en de geroosterde aubergines.
4
Voeg tahin, de helft van de olijfolie, peper en zout toe.
5
Besprenkel met enkele druppels citroensap.
6
Pel de paprika’s, snijd ze in reepjes, besprenkel met zout, olijfolie en rode wijnazijn.
7
Bak de lamsbout in de pan, kruid met peper en zout en schuif de bout in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 30 à 35 minuten.
8
Laat de lamsbout gedurende 20 minuten rusten onder aluminiumfolie en versnijd vervolgens in dikke plakken.
9
Serveer het vlees met de paprika’s, de kaviaar van aubergine. Verkruimel de geitenkaas over het gerecht. Werk de borden af met enkele basilicumblaadjes.