1
Snijd de courgette, de aubergine, de sjalotten en de paprika’s tot een brunoise en stoof aan in olijfolie. Voeg de gepelde en in twee gesneden peper toe, samen met de look, de tijm en het zout en laat stoven. Voeg dan de kerstomaten toe en laat alles 45 min op een zacht vuurtje koken tot de groenten gaar zijn en de saus is ingedikt.
2
Leg de dorades in een ovenschotel. Snijd langs twee kanten inkepingen in het vlees van de vis. Kruid met zout en peper. Voeg tijm, olijfolie en enkele schijfjes citroen toe. Bak de vis gedurende 30 min in de oven op 180°C.
3
Doe de couscous in een kom en giet er de warme bouillon bij. Laat opzwellen onder een handdoek of deksel. Maak de couscous los met een vork.
4
Schik de couscous op een schotel, voeg een lepel van de saus en enkele lepels zure room toe. Garneer met de fijngehakte koriander. Leg de vissen er bovenop.
1
Snijd de courgette, de aubergine, de sjalotten en de paprika’s tot een brunoise en stoof aan in olijfolie. Voeg de gepelde en in twee gesneden peper toe, samen met de look, de tijm en het zout en laat stoven. Voeg dan de kerstomaten toe en laat alles 45 min op een zacht vuurtje koken tot de groenten gaar zijn en de saus is ingedikt.
2
Leg de dorades in een ovenschotel. Snijd langs twee kanten inkepingen in het vlees van de vis. Kruid met zout en peper. Voeg tijm, olijfolie en enkele schijfjes citroen toe. Bak de vis gedurende 30 min in de oven op 180°C.
3
Doe de couscous in een kom en giet er de warme bouillon bij. Laat opzwellen onder een handdoek of deksel. Maak de couscous los met een vork.
4
Schik de couscous op een schotel, voeg een lepel van de saus en enkele lepels zure room toe. Garneer met de fijngehakte koriander. Leg de vissen er bovenop.