1
De jonge uien in schijfjes snijden, mengen met de gefrituurde uien. De kwartels, wortels en het witloof opwarmen. De spinazie mooi op de borden leggen.
2
De kwartels, wortels en het witloof toevoegen. De kwartels met Teriyaki-saus overgieten, ze met een mengeling van gefrituurde uien– jonge uien bestrooien en er enkele blaadjes koriander aan toevoegen.
3
Napper les cailles de sauce Teriyaki, parsemez sur celle-ci un peu du mélange oignon frit - jeunes oignons et ajoutez quelques feuilles de coriandre.
1
De jonge uien in schijfjes snijden, mengen met de gefrituurde uien. De kwartels, wortels en het witloof opwarmen. De spinazie mooi op de borden leggen.
2
De kwartels, wortels en het witloof toevoegen. De kwartels met Teriyaki-saus overgieten, ze met een mengeling van gefrituurde uien– jonge uien bestrooien en er enkele blaadjes koriander aan toevoegen.
3
Napper les cailles de sauce Teriyaki, parsemez sur celle-ci un peu du mélange oignon frit - jeunes oignons et ajoutez quelques feuilles de coriandre.