⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenKabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder
Delhaize logo
  • Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder

Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder

door Yves Mattagne
Kabeljauwrug, zwamemulsie, ganzenlever en knolselder
Moeilijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 2 g look, fijngehakt
  • 20 cl zwamemulsie (zie recept)
  • 10 g zwammen
  • 15 cl witte gevogeltefond
  • 20 cl vloeibare room
  • 20 g verse boter (voor ravioli)
  • 100 g verse boter
  • 6 blokjes terrine van ganzenlever
  • 30 g sjalot (voor zwamemulsie)
  • 1 scheutje rodewijnazijn
  • 2 ravioli van boschampignons en selder (zie recept)
  • postelein
  • peper
  • 10 cl melk
  • 50 g boter (voor zwamemulsie)
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sneetjes knolselder (1 mm)
  • kervel
  • 2 stukken kabeljauwrug royale (140 g per stuk)
  • 6 stukken jonge spinaziescheuten
  • 50 g geklaarde boter
  • fleur de sel
  • 5 g fijngeknipte sjalot (voor ravioli)
  • 2 g fijngehakte peterselie
  • fijn zout
  • 100 g diepgevroren zwammen
  • 10 g cantharellen
  • 2 g look, fijngehakt
  • 20 cl zwamemulsie (zie recept)
  • 10 g zwammen
  • 15 cl witte gevogeltefond
  • 20 cl vloeibare room
  • 20 g verse boter (voor ravioli)
  • 100 g verse boter
  • 6 blokjes terrine van ganzenlever
  • 30 g sjalot (voor zwamemulsie)
  • 1 scheutje rodewijnazijn
  • 2 ravioli van boschampignons en selder (zie recept)
  • postelein
  • peper
  • 10 cl melk
  • 50 g boter (voor zwamemulsie)

Begin met koken

1
De kabeljauwrug bakken in de pan. Het bakken starten met de geklaarde boter en eindigen met verse boter.
2
De ravioli van selder en champignons, de spinaziescheuten op de borden leggen. Hier de blokjes ganzenlever, kabeljauw en geëmulgeerde saus aan toevoegen.
3
Déposez sur les assiettes les raviolis de céleri et champignons, les pousses d’épinard sur lesquelles vous ajouterez les cubes de foie gras, le cabillaud et la sauce émulsionnée.
1
De kabeljauwrug bakken in de pan. Het bakken starten met de geklaarde boter en eindigen met verse boter.
2
De ravioli van selder en champignons, de spinaziescheuten op de borden leggen. Hier de blokjes ganzenlever, kabeljauw en geëmulgeerde saus aan toevoegen.
3
Déposez sur les assiettes les raviolis de céleri et champignons, les pousses d’épinard sur lesquelles vous ajouterez les cubes de foie gras, le cabillaud et la sauce émulsionnée.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Postelein

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Eekhoorntjesbrood | Extra | Bokaal
Delhaize Eekhoorntjesbrood | Extra | Bokaal
8 × 40 gr
4
59
Bouillon| Kip
Fundo Bouillon| Kip
46,5 cl
2de tegen -50%
4
69
Room | Lichte | 15% 20cl
Dilea Room | Lichte | 15% 20cl
20 cl
2de tegen -50%
3
05
Geklaarde boter
Carlsbourg Geklaarde boter
225 gr
5
99
Eendenlever | Madagascar peper | Zonder gluten | Zonder lactose
Delhaize Eendenlever | Madagascar peper | Zonder gluten | Zonder lactose
150 gr
12
49
Sjalot | Ui | Netje
Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Tortelloni tomaat mozzarella
Delhaize Tortelloni tomaat mozzarella
250 gr
2
49
Knolselder | Cat1
Delhaize Knolselder | Cat1
1 st
1
99
Kervel
Delhaize Kervel
100 gr
2
39
Kabeljauwstaartfilet
Delhaize Kabeljauwstaartfilet
+/- 275 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
+/-€
6
46
Spinazie | Bio
Delhaize Spinazie | Bio
100 gr
Bio
    2
    19
    Bladpeterselie | Verpakt
    Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
    100 gr
    1
    49
    Cantharellen
    Delhaize Cantharellen
    185 gr
    6
    75

    Reeds in je keuken

    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Melk | Halfvol | Zonder lactose
    Dilea Melk | Halfvol | Zonder lactose
    1 l
    2de tegen -50%
    2
    79
    Fleur de sel | Guerande
    Delhaize Fleur de sel | Guerande
    125 gr
    3
    55
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Totaal:
    +/-€89,48