1
De kabeljauwrug bakken in de pan. Het bakken starten met de geklaarde boter en eindigen met verse boter.
2
De ravioli van selder en champignons, de spinaziescheuten op de borden leggen. Hier de blokjes ganzenlever, kabeljauw en geëmulgeerde saus aan toevoegen.
3
Déposez sur les assiettes les raviolis de céleri et champignons, les pousses d’épinard sur lesquelles vous ajouterez les cubes de foie gras, le cabillaud et la sauce émulsionnée.
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De kabeljauwrug bakken in de pan. Het bakken starten met de geklaarde boter en eindigen met verse boter.
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De ravioli van selder en champignons, de spinaziescheuten op de borden leggen. Hier de blokjes ganzenlever, kabeljauw en geëmulgeerde saus aan toevoegen.
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Déposez sur les assiettes les raviolis de céleri et champignons, les pousses d’épinard sur lesquelles vous ajouterez les cubes de foie gras, le cabillaud et la sauce émulsionnée.