1
Verhit de olie in een wok en roerbak de in blokjes gesneden kipfilets op hoog vuur. Kruid met peper en zout. Neem ze eruit met een schuimspaan wanneer ze goudbruin gebakken zijn. Doe dan de gesnipperde uien, het geperste lookteentje, de geraspte gember, de fijngesneden pepers en het fijngehakte citroengras in de wok en bak op laag vuur.
2
Voeg na 3 min de honing toe, de fish sauce en de room, laat ongeveer 5 min sudderen.
3
Bak ondertussen de in schijfjes gesneden bananen goudbruin in boter in een pan met antikleefbodem op vrij hoog vuur.
4
Breng de kip op smaak met peper en zout indien nodig en dien meteen op, bestrooid met gehakte koriander. Serveer met de bananen en de paarse rijst.
1
Verhit de olie in een wok en roerbak de in blokjes gesneden kipfilets op hoog vuur. Kruid met peper en zout. Neem ze eruit met een schuimspaan wanneer ze goudbruin gebakken zijn. Doe dan de gesnipperde uien, het geperste lookteentje, de geraspte gember, de fijngesneden pepers en het fijngehakte citroengras in de wok en bak op laag vuur.
2
Voeg na 3 min de honing toe, de fish sauce en de room, laat ongeveer 5 min sudderen.
3
Bak ondertussen de in schijfjes gesneden bananen goudbruin in boter in een pan met antikleefbodem op vrij hoog vuur.
4
Breng de kip op smaak met peper en zout indien nodig en dien meteen op, bestrooid met gehakte koriander. Serveer met de bananen en de paarse rijst.