1
Verwarm de olie en de boter in een grote sauteuse en bak er de onderbouten aan beide kanten goudbruin in op vrij hoog vuur. Kruid met peper en zout. Neem ze eruit en fruit de gehakte ui in dezelfde pan gedurende 5 min. op zacht vuur.
2
Voeg het geperste lookteentje toe en de gehakte rozemarijn, roer 2 min., doe er dan de tomaten en de witte wijn bij. Leg de onderbouten in de saus en laat ze 30 min. op zacht vuur sudderen, draai ze halverwege de kooktijd om.
3
Voeg de uitgelekte olijven toe en laat nog 5 min. sudderen.
4
Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met gehakt basilicum en serveer warm met pasta, rijst of in de oven gebakken aardappelen.
1
Verwarm de olie en de boter in een grote sauteuse en bak er de onderbouten aan beide kanten goudbruin in op vrij hoog vuur. Kruid met peper en zout. Neem ze eruit en fruit de gehakte ui in dezelfde pan gedurende 5 min. op zacht vuur.
2
Voeg het geperste lookteentje toe en de gehakte rozemarijn, roer 2 min., doe er dan de tomaten en de witte wijn bij. Leg de onderbouten in de saus en laat ze 30 min. op zacht vuur sudderen, draai ze halverwege de kooktijd om.
3
Voeg de uitgelekte olijven toe en laat nog 5 min. sudderen.
4
Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met gehakt basilicum en serveer warm met pasta, rijst of in de oven gebakken aardappelen.