1
Doe de sojasaus, saké, suiker en gember in een schaal. Voeg de in blokjes gesneden kip toe, meng, dek af en laat rusten.
2
Splits ondertussen de broccoli (van de wokmix) op in kleinere roosjes. Laat alle groenten 2 min. garen in kokend water. Giet af en spoel goed onder koud water. Doe de groenten in een kom en voeg zonnebloem- en sesamolie toe, rijstazijn, peper, zout, gehakte koriander en de in heel fijne halve schijfjes gesneden limoen. Meng goed.
3
Verwarm de olie tot 180°C. Laat de blokjes kip uitlekken, wentel ze in het maïszetmeel en schud er het overtollige meel af. Frituur ze in 2 of 3 keer tot ze goudbruin en van binnen goed gebakken zijn.
4
Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op met de salade. Serveer ze eventueel met kommetjes sojasaus en sweetened chili sauce.
1
Doe de sojasaus, saké, suiker en gember in een schaal. Voeg de in blokjes gesneden kip toe, meng, dek af en laat rusten.
2
Splits ondertussen de broccoli (van de wokmix) op in kleinere roosjes. Laat alle groenten 2 min. garen in kokend water. Giet af en spoel goed onder koud water. Doe de groenten in een kom en voeg zonnebloem- en sesamolie toe, rijstazijn, peper, zout, gehakte koriander en de in heel fijne halve schijfjes gesneden limoen. Meng goed.
3
Verwarm de olie tot 180°C. Laat de blokjes kip uitlekken, wentel ze in het maïszetmeel en schud er het overtollige meel af. Frituur ze in 2 of 3 keer tot ze goudbruin en van binnen goed gebakken zijn.
4
Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op met de salade. Serveer ze eventueel met kommetjes sojasaus en sweetened chili sauce.