1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Meng het gehakt met het fijngehakte chilipepertje, de fijngesnipperde lente-uitjes, peper en zout. Rol er kleine balletjes van en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat ze 15 min. in de oven bakken.
3
erwarm ondertussen water in een kookpot. Strooi de rijstnoedels in het kokende water en neem de pot meteen van het vuur. Zet er een deksel op en laat 5 min. rusten. Giet de noedels af en spoel ze onder koud water.
4
Verwarm de arachideolie in een wok of sauteuse en bak er de groenten en de fijngesneden paprika in aan gedurende enkele minuten.
5
Voeg dan de noedels en de balletjes toe, evenals de sojasaus en de sesamolie. Roerbak 2 min. op hevig vuur en breng op smaak met peper en zout.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Meng het gehakt met het fijngehakte chilipepertje, de fijngesnipperde lente-uitjes, peper en zout. Rol er kleine balletjes van en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat ze 15 min. in de oven bakken.
3
erwarm ondertussen water in een kookpot. Strooi de rijstnoedels in het kokende water en neem de pot meteen van het vuur. Zet er een deksel op en laat 5 min. rusten. Giet de noedels af en spoel ze onder koud water.
4
Verwarm de arachideolie in een wok of sauteuse en bak er de groenten en de fijngesneden paprika in aan gedurende enkele minuten.
5
Voeg dan de noedels en de balletjes toe, evenals de sojasaus en de sesamolie. Roerbak 2 min. op hevig vuur en breng op smaak met peper en zout.