⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSalade van noedels met rundvlees en gember
Delhaize logo
  • Salade van noedels met rundvlees en gember
    A

Salade van noedels met rundvlees en gember

Salade van noedels met rundvlees en gemberA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g brede rijstnoedels
  • 400 g rundercarpaccio
  • 1 citroen
  • 1 stuk gember
  • 3 el gepelde ongezouten pinda's
  • 1 rood chilipepertje
  • 1 teentje knoflook
  • koriander
  • 1 kleine rode ui
  • 1 el geroosterde sesamolie
  • 4 slakropjes little gem
  • 3 el sojasaus
  • 2 el zonnebloemolie
  • 250 g brede rijstnoedels
  • 400 g rundercarpaccio
  • 1 citroen
  • 1 stuk gember
  • 3 el gepelde ongezouten pinda's
  • 1 rood chilipepertje
  • 1 teentje knoflook
  • koriander
  • 1 kleine rode ui
  • 1 el geroosterde sesamolie
  • 4 slakropjes little gem
  • 3 el sojasaus
  • 2 el zonnebloemolie

Begin met koken

: 25 minuten
1
Klop in een grote slakom de sesam- en zonnebloemolie met de sojasaus en het citroensap. Hak de rode ui en het chilipepertje fijn, en voeg ze toe aan de geperste knoflook en de geraspte gember. Meng, voeg dan de in repen gesneden carpaccio toe. Meng, dek af en zet in de koelkast.
2
Verwarm ondertussen water in een kookpan. Strooi de noedels in het kokende water, neem de pan meteen van het vuur, dek af en laat 5 à 6 min. staan. Giet de noedels af en spoel ze goed onder koud water.
3
Rooster de pinda’s in een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof. Hak ze grof.
4
Snij de slakropjes in repen, spoel en zwier ze droog.
5
Doe de noedels en de sla bij in de kom van het vlees, voeg wat gehakte koriander toe en meng goed. Serveer koel, bestrooid met de pinda’s.
1
Klop in een grote slakom de sesam- en zonnebloemolie met de sojasaus en het citroensap. Hak de rode ui en het chilipepertje fijn, en voeg ze toe aan de geperste knoflook en de geraspte gember. Meng, voeg dan de in repen gesneden carpaccio toe. Meng, dek af en zet in de koelkast.
2
Verwarm ondertussen water in een kookpan. Strooi de noedels in het kokende water, neem de pan meteen van het vuur, dek af en laat 5 à 6 min. staan. Giet de noedels af en spoel ze goed onder koud water.
3
Rooster de pinda’s in een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof. Hak ze grof.
4
Snij de slakropjes in repen, spoel en zwier ze droog.
5
Doe de noedels en de sla bij in de kom van het vlees, voeg wat gehakte koriander toe en meng goed. Serveer koel, bestrooid met de pinda’s.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 499; energie (kCal): 119; vetten (g): 3,7; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 13,7; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 7,2; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 642,6
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 499; energie (kCal): 119; vetten (g): 3,7; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 13,7; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 7,2; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 642,6
Aziatisch
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Carpaccio
400 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Mie | Chinese
Soubry Mie | Chinese
250 gr
0
89
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Gember | Bio
Delhaize Gember | Bio
150 gr
Bio
    1
    89
    Pindanootjes | Grill-Zout
    Delhaize Pindanootjes | Grill-Zout
    100 gr
    0
    78
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35
    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    2
    95
    Rode uien | Netje
    Delhaize Rode uien | Netje
    400 gr
    1
    99
    Olie | Wok | Geroosterde sesam
    Delhaize Olie | Wok | Geroosterde sesam
    25 cl
    4
    45
    Kropsla | Kluit
    Delhaize Kropsla | Kluit
    1 st
    1
    29
    Saus | Soja
    Suzi Wan Saus | Soja
    14,3 cl
    4
    15

    Reeds in je keuken

    Fijngesneden look
    Delhaize Fijngesneden look
    200 gr
    • frozen.external.af58c8a6.svg
    2
    75
    Olie | Zonnebloem
    Delhaize Olie | Zonnebloem
    1 l
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    05
    Totaal:
    €20,43

    Deze recepten kan je ook leuk vinden