1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng de taco kruidenmix met 3 eetlepels olijfolie, strijk de kipfilets in met dit mengsel en bak ze in ongeveer 10 minuten aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
3
Mix intussen ¼ avocado met het limoensap, de yoghurt, 2 eetlepels olie en tabasco. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Snij de Romeinse sla in fijne reepjes en de avocado’s in plakjes. Verdeel alles over de borden.
5
Snij de kipfilets in dikke plakken en leg ze op de borden. Dien meteen op met het knapperig brood. Serveer de saus apart.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng de taco kruidenmix met 3 eetlepels olijfolie, strijk de kipfilets in met dit mengsel en bak ze in ongeveer 10 minuten aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
3
Mix intussen ¼ avocado met het limoensap, de yoghurt, 2 eetlepels olie en tabasco. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Snij de Romeinse sla in fijne reepjes en de avocado’s in plakjes. Verdeel alles over de borden.
5
Snij de kipfilets in dikke plakken en leg ze op de borden. Dien meteen op met het knapperig brood. Serveer de saus apart.