Recept zoekresultatenKipfilets tex-mex en Florida salade
Delhaize logo
  • Kipfilets tex-mex en Florida salade

Kipfilets tex-mex en Florida salade

Kipfilets tex-mex en Florida salade
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el taco kruidenmix (in zakje)
  • 125 g Bulgaarse yoghurt natuur
  • 2 el limoensap
  • 5 el olijfolie
  • 4 kipfilet
  • 2 avocado (eetklaar)
  • 2 roze pompelmoes
  • 1 krop Romeinse sla
  • 2 voorgebakken stokbrood
  • tabasco
  • peper
  • zout
  • 1 el taco kruidenmix (in zakje)
  • 125 g Bulgaarse yoghurt natuur
  • 2 el limoensap
  • 5 el olijfolie
  • 4 kipfilet
  • 2 avocado (eetklaar)
  • 2 roze pompelmoes
  • 1 krop Romeinse sla
  • 2 voorgebakken stokbrood
  • tabasco
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng de taco kruidenmix met 3 eetlepels olijfolie, strijk de kipfilets in met dit mengsel en bak ze in ongeveer 10 minuten aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
3
Mix intussen ¼ avocado met het limoensap, de yoghurt, 2 eetlepels olie en tabasco. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Snij de Romeinse sla in fijne reepjes en de avocado’s in plakjes. Verdeel alles over de borden.
5
Snij de kipfilets in dikke plakken en leg ze op de borden. Dien meteen op met het knapperig brood. Serveer de saus apart.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng de taco kruidenmix met 3 eetlepels olijfolie, strijk de kipfilets in met dit mengsel en bak ze in ongeveer 10 minuten aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
3
Mix intussen ¼ avocado met het limoensap, de yoghurt, 2 eetlepels olie en tabasco. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Snij de Romeinse sla in fijne reepjes en de avocado’s in plakjes. Verdeel alles over de borden.
5
Snij de kipfilets in dikke plakken en leg ze op de borden. Dien meteen op met het knapperig brood. Serveer de saus apart.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Herfst,Winter
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Mais | Notenmix
Delhaize Mais | Notenmix
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
29
Yoghurt | Natuur | Mager | Gesuikerd
Danone Yoghurt | Natuur | Mager | Gesuikerd
4 x 125 gr
1
99
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Filet | Kip
Delhaize Filet | Kip
600 gr
7
80
Avocado
Delhaize Avocado
1 st
1
45
Pompelmoes | Rood
Delhaize Pompelmoes | Rood
5 st
3
99
Kropsla | Kluit
Delhaize Kropsla | Kluit
1 st
1
29
Stokbrood | Bruin
Delhaize Stokbrood | Bruin
2 × 300 gr
1
79
Tabasco | Groene peper
Tabasco Tabasco | Groene peper
6 cl
3
79

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Totaal:
€26,77