1
Hak de ontdooide kikkererwten in de hakmolen fijn. Doe ze in een slakom en voeg de eieren, het bicarbonaat, de komijn, het korianderpoeder en Espelettepeper (naar eigen smaak) toe. Hak de lente-uitjes en de koriander fijn. Meng ze onder de bereiding en breng verder op smaak. Verdeel in 4 porties en vorm burgers. Bak de burgers 10 min. op een zacht vuurtje goudbruin, in een braadpan met de olijfolie. Draai ze halverwege de baktijd voorzichtig om.
2
Meng intussen de yoghurt met de olijfolie, peper en zout. Snipper de kool met de mandoline fijn. Open de broodjes en gril hun binnenkant in een grote braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
3
Garneer de broodjes met de burgers, de saus en de kool. Bestrooi naar eigen smaak met een beetje Espelettepeper.
1
Hak de ontdooide kikkererwten in de hakmolen fijn. Doe ze in een slakom en voeg de eieren, het bicarbonaat, de komijn, het korianderpoeder en Espelettepeper (naar eigen smaak) toe. Hak de lente-uitjes en de koriander fijn. Meng ze onder de bereiding en breng verder op smaak. Verdeel in 4 porties en vorm burgers. Bak de burgers 10 min. op een zacht vuurtje goudbruin, in een braadpan met de olijfolie. Draai ze halverwege de baktijd voorzichtig om.
2
Meng intussen de yoghurt met de olijfolie, peper en zout. Snipper de kool met de mandoline fijn. Open de broodjes en gril hun binnenkant in een grote braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
3
Garneer de broodjes met de burgers, de saus en de kool. Bestrooi naar eigen smaak met een beetje Espelettepeper.