1
Bak 500 g gesneden witte champignons in een grote pan met 2 el olijfolie en 8 grote fijngehakte salieblaadjes. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd 500 g kalfsmedaillons in reepjes (loodrecht op de richting van de vezels) en bak ze in een grote sauteerpan op een hoog vuur met 2 el olijfolie. Giet overtollig kookvocht af en doe ze terug in de sauteerpan om ze snel goudbruin te bakken in 20 g boter. Haal ze uit de pan en giet 4 dl water in de pan, samen met 4 tl kalfsfond in poedervorm. Laat 2 min. inkoken op een hoog vuur. Voeg 2 dl crème fraîche 20% vg en 2 el mosterd toe. Meng met een garde en laat 1 min. sudderen. Voeg het vlees en de champignons toe, laat nog 2 min. verder sudderen en kruid naar wens.
3
Meng 100 g veldsla met 2 el olijfolie, 1 el balsamicoazijn en een snufje zout. Serveer de sla samen met het vlees en 250 g tagliatelle, die je hebt gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Tip: Voeg een scheutje citroensap toe aan de champignons op het moment dat je ze begint te bakken. Zo behouden ze een mooie frisse kleur!
1
Bak 500 g gesneden witte champignons in een grote pan met 2 el olijfolie en 8 grote fijngehakte salieblaadjes. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd 500 g kalfsmedaillons in reepjes (loodrecht op de richting van de vezels) en bak ze in een grote sauteerpan op een hoog vuur met 2 el olijfolie. Giet overtollig kookvocht af en doe ze terug in de sauteerpan om ze snel goudbruin te bakken in 20 g boter. Haal ze uit de pan en giet 4 dl water in de pan, samen met 4 tl kalfsfond in poedervorm. Laat 2 min. inkoken op een hoog vuur. Voeg 2 dl crème fraîche 20% vg en 2 el mosterd toe. Meng met een garde en laat 1 min. sudderen. Voeg het vlees en de champignons toe, laat nog 2 min. verder sudderen en kruid naar wens.
3
Meng 100 g veldsla met 2 el olijfolie, 1 el balsamicoazijn en een snufje zout. Serveer de sla samen met het vlees en 250 g tagliatelle, die je hebt gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Tip: Voeg een scheutje citroensap toe aan de champignons op het moment dat je ze begint te bakken. Zo behouden ze een mooie frisse kleur!