Productterugroeping:« Bio Comté AOP 250g van het merk Delhaize »Lees meer >

Tot en met 09 oktober, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLWF!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKalfsreepjes met champignons, tagliatelle en veldsla met balsamico
Delhaize logo
  • Kalfsreepjes met champignons, tagliatelle en veldsla met balsamico

Kalfsreepjes met champignons, tagliatelle en veldsla met balsamico

Kalfsreepjes met champignons, tagliatelle en veldsla met balsamico
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g kalfsmedaillons
  • 500 g witte champignons
  • 100 g schoongemaakte veldsla
  • 8 feuilles verse salieblaadjes
  • 250 g tagliatelle
  • 2 cl room met 20% v.g.
  • 1 el balsamico
  • 4 kl kalfsfond (poeder)
  • 2 el mosterd
  • 6 el olijfolie
  • 20 g boter
  • Peper
  • Zout
  • 500 g kalfsmedaillons
  • 500 g witte champignons
  • 100 g schoongemaakte veldsla
  • 8 feuilles verse salieblaadjes
  • 250 g tagliatelle
  • 2 cl room met 20% v.g.
  • 1 el balsamico
  • 4 kl kalfsfond (poeder)
  • 2 el mosterd
  • 6 el olijfolie
  • 20 g boter
  • Peper
  • Zout

Begin met koken

1
Bak 500 g gesneden witte champignons in een grote pan met 2 el olijfolie en 8 grote fijngehakte salieblaadjes. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd 500 g kalfsmedaillons in reepjes (loodrecht op de richting van de vezels) en bak ze in een grote sauteerpan op een hoog vuur met 2 el olijfolie. Giet overtollig kookvocht af en doe ze terug in de sauteerpan om ze snel goudbruin te bakken in 20 g boter. Haal ze uit de pan en giet 4 dl water in de pan, samen met 4 tl kalfsfond in poedervorm. Laat 2 min. inkoken op een hoog vuur. Voeg 2 dl crème fraîche 20% vg en 2 el mosterd toe. Meng met een garde en laat 1 min. sudderen. Voeg het vlees en de champignons toe, laat nog 2 min. verder sudderen en kruid naar wens.
3
Meng 100 g veldsla met 2 el olijfolie, 1 el balsamicoazijn en een snufje zout. Serveer de sla samen met het vlees en 250 g tagliatelle, die je hebt gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Tip: Voeg een scheutje citroensap toe aan de champignons op het moment dat je ze begint te bakken. Zo behouden ze een mooie frisse kleur!
1
Bak 500 g gesneden witte champignons in een grote pan met 2 el olijfolie en 8 grote fijngehakte salieblaadjes. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd 500 g kalfsmedaillons in reepjes (loodrecht op de richting van de vezels) en bak ze in een grote sauteerpan op een hoog vuur met 2 el olijfolie. Giet overtollig kookvocht af en doe ze terug in de sauteerpan om ze snel goudbruin te bakken in 20 g boter. Haal ze uit de pan en giet 4 dl water in de pan, samen met 4 tl kalfsfond in poedervorm. Laat 2 min. inkoken op een hoog vuur. Voeg 2 dl crème fraîche 20% vg en 2 el mosterd toe. Meng met een garde en laat 1 min. sudderen. Voeg het vlees en de champignons toe, laat nog 2 min. verder sudderen en kruid naar wens.
3
Meng 100 g veldsla met 2 el olijfolie, 1 el balsamicoazijn en een snufje zout. Serveer de sla samen met het vlees en 250 g tagliatelle, die je hebt gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Tip: Voeg een scheutje citroensap toe aan de champignons op het moment dat je ze begint te bakken. Zo behouden ze een mooie frisse kleur!

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Salie | Verpakt
20 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ragout | Kalf
Delhaize Ragout | Kalf
2 × +/- 400 gr
+/-€
7
14
Bruine champignons | Belgisch
Delhaize Bruine champignons | Belgisch
2 × 250 gr
1
99
Veldsla
Delhaize Veldsla
100 gr
1
39
Tagliatelle | Bio
Delhaize Tagliatelle | Bio
250 gr
Bio
    2
    49
    Room | Zuur | 15 % V.G.
    Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
    200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    15
    Azijn | Balsamico
    Ponti Azijn | Balsamico
    25 cl
    4
    55
    Fond | Kalf
    Delhaize Fond | Kalf
    19 cl
    1
    39

    Reeds in je keuken

    Mosterd | Zacht | Squeeze
    Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
    300 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    35
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    • little-lione.external.82792960.svg
    5
    25
    Boter | Gezouten
    Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    39
    Kruiden | Peper | 5 Bessen
    Delhaize Kruiden | Peper | 5 Bessen
    40 gr
    1
    99
    Zout | Tafel | Naturel
    Jozo Zout | Tafel | Naturel
    1 kg
    1
    09
    Totaal:
    +/-€29,23