1
Verwarm de oven op 180°C.
2
Pel en snijd de sjalotten fijn.
3
Spoel de zeekraal onder stromend water.
4
Leg een vel bakpapier open op het werkblad en leg er in het midden nog een stukje op iets groter dan de vis. Zo bekom je in het midden een dubbele laag. Leg in het midden een vierde van de zeekraal en een vierde van de sjalotten. Kruid met peper en zout. Schik hierop de vis en kruid hem met peper en zout. Leg er een schijfje citroen op en besprenkel met een beetje olijfolie. Plooi het papier over de vis en de zijkanten naar onder. Leg het op een bakplaat. Herhaal dit voor de andere stukken vis en zet daarna de ovenplaat voor 15 tot 20 minuten. De tijd hangt af van de dikte van het stuk vis.
5
Wanneer je de papilotten openmaakt besprenkel ze dan met de extra vierge olijfolie.
1
Verwarm de oven op 180°C.
2
Pel en snijd de sjalotten fijn.
3
Spoel de zeekraal onder stromend water.
4
Leg een vel bakpapier open op het werkblad en leg er in het midden nog een stukje op iets groter dan de vis. Zo bekom je in het midden een dubbele laag. Leg in het midden een vierde van de zeekraal en een vierde van de sjalotten. Kruid met peper en zout. Schik hierop de vis en kruid hem met peper en zout. Leg er een schijfje citroen op en besprenkel met een beetje olijfolie. Plooi het papier over de vis en de zijkanten naar onder. Leg het op een bakplaat. Herhaal dit voor de andere stukken vis en zet daarna de ovenplaat voor 15 tot 20 minuten. De tijd hangt af van de dikte van het stuk vis.
5
Wanneer je de papilotten openmaakt besprenkel ze dan met de extra vierge olijfolie.