1
Verwarm de oven voor op 120°C. Snijd de wortelen, de courgette en de radijzen met de mandoline in heel fijne, lange plakjes. Snijd de courgetteplakjes vervolgens in staafjes.
2
Snijd 4 rechthoeken bakpapier, plooi ze in 2 tot vierkanten en leg een portie kabeljauwhaasje in het midden van elk stuk bakpapier. Verdeel de groenten, de kruiden, de trosjes groene peper, de wijn en de room over de vis. Kruid met zout en sluit de papillotten.
3
Verlaag de oventemperatuur tot 100°C en bak er de papillotten gedurende 25 min in.
4
Open de papillotten, besprenkel ze met olijfolie en serveer. Geef er witte rijst bij.
1
Verwarm de oven voor op 120°C. Snijd de wortelen, de courgette en de radijzen met de mandoline in heel fijne, lange plakjes. Snijd de courgetteplakjes vervolgens in staafjes.
2
Snijd 4 rechthoeken bakpapier, plooi ze in 2 tot vierkanten en leg een portie kabeljauwhaasje in het midden van elk stuk bakpapier. Verdeel de groenten, de kruiden, de trosjes groene peper, de wijn en de room over de vis. Kruid met zout en sluit de papillotten.
3
Verlaag de oventemperatuur tot 100°C en bak er de papillotten gedurende 25 min in.
4
Open de papillotten, besprenkel ze met olijfolie en serveer. Geef er witte rijst bij.