1
Verwarm de oven voor op 200°C. Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie en bak ze 1 u. in de oven.
2
Meng de verkruimelde forel met de helft van de room, de verse kaas, de fijngehakte lente-uitjes (houd een beetje apart voor de afwerking), de helft van de 3 soorten fijngesneden kruiden, peper en zout.
3
Snijd de courgette eerst in lange plakjes, dan in spaghetti. Snijd de radijzen in schijfjes.
4
Snijd de aardappelen overlangs in 2 open en beleg ze met het forelmengsel. Voeg de rest van de zure room toe, samen met de courgettespaghetti, de radijzen, en de rest van het lente-uitje en van de kruiden. Kruid met peper en serveer.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie en bak ze 1 u. in de oven.
2
Meng de verkruimelde forel met de helft van de room, de verse kaas, de fijngehakte lente-uitjes (houd een beetje apart voor de afwerking), de helft van de 3 soorten fijngesneden kruiden, peper en zout.
3
Snijd de courgette eerst in lange plakjes, dan in spaghetti. Snijd de radijzen in schijfjes.
4
Snijd de aardappelen overlangs in 2 open en beleg ze met het forelmengsel. Voeg de rest van de zure room toe, samen met de courgettespaghetti, de radijzen, en de rest van het lente-uitje en van de kruiden. Kruid met peper en serveer.