1
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in blokjes.
2
Doe in een steelpan met een glas water, zout, peper en komijn en laat inkoken tot een compote.
3
Maak de champignons schoon, verwijder de stelen en snij ze in 4 of 6, naar gelang van de grootte.
4
Pel de ui en hak fijn. Doe de helft van de ui in een pan en laat stoven met de champignons en een ½ glas water. Breng op smaak met peper en zout.
5
Was de krielaardappeltjes en laat ze koken in een pan met licht gezouten water.
6
Laat de boter smelten in een pan en laat er de hindefilets aan beide kanten in aanbraden. Zorg ervoor dat ze van binnen roze blijven. Kruid met zout en peper.
7
Giet de Mandarine Napoléon in een pan en warm 1 min. op. Flambeer en voeg de gevogeltebouillon en de sinaasappelmarmelade toe. Voeg naar smaak peper en zout toe.
8
Snij de 4 hindefilets in schuine stukjes. Leg op het bord en overgiet met saus.
9
Voeg 2 krielaardappeltjes en 2 quenelles van appelcompote en champignons toe.
1
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in blokjes.
2
Doe in een steelpan met een glas water, zout, peper en komijn en laat inkoken tot een compote.
3
Maak de champignons schoon, verwijder de stelen en snij ze in 4 of 6, naar gelang van de grootte.
4
Pel de ui en hak fijn. Doe de helft van de ui in een pan en laat stoven met de champignons en een ½ glas water. Breng op smaak met peper en zout.
5
Was de krielaardappeltjes en laat ze koken in een pan met licht gezouten water.
6
Laat de boter smelten in een pan en laat er de hindefilets aan beide kanten in aanbraden. Zorg ervoor dat ze van binnen roze blijven. Kruid met zout en peper.
7
Giet de Mandarine Napoléon in een pan en warm 1 min. op. Flambeer en voeg de gevogeltebouillon en de sinaasappelmarmelade toe. Voeg naar smaak peper en zout toe.
8
Snij de 4 hindefilets in schuine stukjes. Leg op het bord en overgiet met saus.
9
Voeg 2 krielaardappeltjes en 2 quenelles van appelcompote en champignons toe.