Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKoolvis in papillot met primeurgroenten
Delhaize logo
  • Koolvis in papillot met primeurgroenten
    A

Koolvis in papillot met primeurgroenten

Koolvis in papillot met primeurgroentenA
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1/2 biocitroen
  • 20 g boter
  • 8 jonge worteltjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 koolvisfilets van ongeveer 150 g, zonder vel
  • 1 bosje koriander
  • 8 nieuwe aardappelen, gekookt
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 50 pistachenoten, ongezouten
  • 6 takjes bladpeterselie
  • 1 bosje radijzen
  • 40 cl visfumet
  • zout
  • 1/2 biocitroen
  • 20 g boter
  • 8 jonge worteltjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 koolvisfilets van ongeveer 150 g, zonder vel
  • 1 bosje koriander
  • 8 nieuwe aardappelen, gekookt
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 50 pistachenoten, ongezouten
  • 6 takjes bladpeterselie
  • 1 bosje radijzen
  • 40 cl visfumet
  • zout

Begin met koken

1
Hak de koriander, peterselieblaadjes, knoflookteentjes en pistachenoten fijn. Voeg peper, zout en de olijfolie toe. Meng goed.
2
Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Knip 4 stukken bakpapier, die 4 keer groter zijn dan de visfilets. Leg in het midden van elk stuk papier een visfilet. Kruid de vis met zout en peper. Voeg een vierde van het kruidenmengsel toe en leg er een schijfje citroen bovenop. Vouw de randen van het bakpapier naar binnen. Giet 10 cl visfumet bij elke vis en vouw het papier verder zodat de pakketjes goed gesloten worden. Leg de papillottes in een ruime ovenschaal en zet in de oven gedurende 15 minuten.
4
Maak intussen de groenten schoon. Stoof ze, samen met de gekookte aardappelen, aan in de boter. Voeg 15 cl water, peper en zout toe en laat afgedekt nog even sudderen.
5
Serveer de vispapillotten met de groenten en de aardappelen.
1
Hak de koriander, peterselieblaadjes, knoflookteentjes en pistachenoten fijn. Voeg peper, zout en de olijfolie toe. Meng goed.
2
Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Knip 4 stukken bakpapier, die 4 keer groter zijn dan de visfilets. Leg in het midden van elk stuk papier een visfilet. Kruid de vis met zout en peper. Voeg een vierde van het kruidenmengsel toe en leg er een schijfje citroen bovenop. Vouw de randen van het bakpapier naar binnen. Giet 10 cl visfumet bij elke vis en vouw het papier verder zodat de pakketjes goed gesloten worden. Leg de papillottes in een ruime ovenschaal en zet in de oven gedurende 15 minuten.
4
Maak intussen de groenten schoon. Stoof ze, samen met de gekookte aardappelen, aan in de boter. Voeg 15 cl water, peper en zout toe en laat afgedekt nog even sudderen.
5
Serveer de vispapillotten met de groenten en de aardappelen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 283; energie (kCal): 68; vetten (g): 3,1; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 5,3; suikers (g): 2; vezels (g): ; eiwitten (g): 4,4; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 404,26
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 283; energie (kCal): 68; vetten (g): 3,1; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 5,3; suikers (g): 2; vezels (g): ; eiwitten (g): 4,4; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 404,26
Gluten vrij
Moederdag,Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Koolvis | Alaska
675 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Rode radijzen | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Wortelen | Fijn
Delhaize Wortelen | Fijn
2 × 500 gr
1
99
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
-10% voor 3
2
95
Aardappel | Bloemig 1kg
Delhaize Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
2
99
Pistachenoten
Delhaize Pistachenoten
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
69
Kruiden | Peterselie
Santa Maria Kruiden | Peterselie
8 gr
-10% voor 3
2
95
Visfumet
North Sea Chefs Visfumet
400 gr
3
99

Reeds in je keuken

Boter | Zacht
Paysan Breton Boter | Zacht
125 gr
2
39
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Totaal:
€20,24