1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Giet de bloem in een slakom en voeg de havervlokken toe, de parmigiano, het bakpoeder, de gerookte paprika, de sesamzaadjes en de lijnzaadjes. Geef een aantal draaien van de pepermolen, meng en maak een kuiltje in het midden.
3
Smelt de gezouten boter op een heel zacht vuurtje in een kleine steelpan (of in de microgolfoven) en meng hem met de honing. Giet beetje bij beetje in de slakom, meng goed en kneed het deeg eventueel met de handen.
4
Bedek een ovenplaat met bakpapier. Druk telkens een beetje deeg goed aan in een kleine uitsteekring om koekjes te vormen. Bak ze 12 min., laat ze 5 min. rusten en laat ze op een rooster afkoelen. Serveer bij het aperitief.
1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Giet de bloem in een slakom en voeg de havervlokken toe, de parmigiano, het bakpoeder, de gerookte paprika, de sesamzaadjes en de lijnzaadjes. Geef een aantal draaien van de pepermolen, meng en maak een kuiltje in het midden.
3
Smelt de gezouten boter op een heel zacht vuurtje in een kleine steelpan (of in de microgolfoven) en meng hem met de honing. Giet beetje bij beetje in de slakom, meng goed en kneed het deeg eventueel met de handen.
4
Bedek een ovenplaat met bakpapier. Druk telkens een beetje deeg goed aan in een kleine uitsteekring om koekjes te vormen. Bak ze 12 min., laat ze 5 min. rusten en laat ze op een rooster afkoelen. Serveer bij het aperitief.