Snij de sjalotten fijn en stoof ze in de boter met de groentemacedoine en het kruidentuiltje tot ze doorzichtig zijn geworden. Voeg de rijst toe en kook hem.
2
Blus met witte wijn en laat die volledig verdampen.
3
Voeg beetje bij beetje de bouillon toe tot de rijst helemaal klaar is (ongeveer 20 min.).
4
Verwijder het kruidentuiltje en meng de fijne kruiden onder de rijst. Verwarm.
5
Voeg ten slotte de geitenkaas en nog wat fijne kruiden toe.
1
Snij de sjalotten fijn en stoof ze in de boter met de groentemacedoine en het kruidentuiltje tot ze doorzichtig zijn geworden. Voeg de rijst toe en kook hem.
2
Blus met witte wijn en laat die volledig verdampen.
3
Voeg beetje bij beetje de bouillon toe tot de rijst helemaal klaar is (ongeveer 20 min.).
4
Verwijder het kruidentuiltje en meng de fijne kruiden onder de rijst. Verwarm.
5
Voeg ten slotte de geitenkaas en nog wat fijne kruiden toe.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 220; energie (kCal): 52; vetten (g): 2,4; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 5,9; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 1,9; zout (g): . Energie (kcal/portie): 311,58
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 220; energie (kCal): 52; vetten (g): 2,4; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 5,9; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 1,9; zout (g): . Energie (kcal/portie): 311,58
Italiaans
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
Bosto Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€
3
39
Vinas Del Vero Somontano | Chardonnay
37,5 cl
2+1 gratis
€
3
99
Santa Maria Kruiden | Provençaalse
2 × 18 gr
€
3
19
Delhaize Groenten | Macédoine | Zonder zout | Blik