1
Mix de eieren, de spinazie, de bloem, de haverdrink, het zout en 50 g gesmolten boter in de beker van de blender of de mixer fijn tot een homogeen deeg. Laat rusten.
2
Meng intussen de yoghurt met het citroensap, de olijfolie, peper en zout. Houd apart.
3
Snijd de rode bieten in kleine blokjes en de komkommer in fijne staafjes. Snipper de rode kool, de appel en de wortelen met de mandoline fijn.
4
Bak 8 pannenkoeken, zoals gewoonlijk, met een beetje boter. Beleg ze met de garnituur en bestrooi ze met de verkruimelde geitenkaas, de kruiden en de radijsscheuten. Besprenkel met een beetje yoghurtsaus en serveer.
1
Mix de eieren, de spinazie, de bloem, de haverdrink, het zout en 50 g gesmolten boter in de beker van de blender of de mixer fijn tot een homogeen deeg. Laat rusten.
2
Meng intussen de yoghurt met het citroensap, de olijfolie, peper en zout. Houd apart.
3
Snijd de rode bieten in kleine blokjes en de komkommer in fijne staafjes. Snipper de rode kool, de appel en de wortelen met de mandoline fijn.
4
Bak 8 pannenkoeken, zoals gewoonlijk, met een beetje boter. Beleg ze met de garnituur en bestrooi ze met de verkruimelde geitenkaas, de kruiden en de radijsscheuten. Besprenkel met een beetje yoghurtsaus en serveer.