1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Breek de chocolade in stukken en smelt hem au bain-marie samen met 70 g boter.
3
Klop de eieren met de suiker ongeveer 3 minuten tot een ruban. Voeg de bloem, het amandelmeel en bakpoeder toe en meng goed. Meng er nu de gesmolten chocolade onder.
4
Beboter een kleine, ronde bakvorm (20 cm) met de rest van de boter en bekleed de bodem met een velletje bakpapier. Giet er het deeg in en bak het geheel gedurende 20 minuten in de oven (goed in het oog houden).
1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Breek de chocolade in stukken en smelt hem au bain-marie samen met 70 g boter.
3
Klop de eieren met de suiker ongeveer 3 minuten tot een ruban. Voeg de bloem, het amandelmeel en bakpoeder toe en meng goed. Meng er nu de gesmolten chocolade onder.
4
Beboter een kleine, ronde bakvorm (20 cm) met de rest van de boter en bekleed de bodem met een velletje bakpapier. Giet er het deeg in en bak het geheel gedurende 20 minuten in de oven (goed in het oog houden).