1
Verwarm de oven voor op 70°C.
2
Snijd de banaan in schijfjes en mix ze samen met alle andere ingrediënten, behalve de boter, in de beker van de mixer of de blender.
3
Verwarm de helft van de boter op een zacht vuurtje, in een grote braadpan. Schep er 3 grote lepels deeg in, op voldoende afstand van elkaar. Draai de pancakes om wanneer alle luchtbelletjes verdwenen zijn en bak de andere kant nog 1 min. Houd ze in de oven warm terwijl je de volgende pancakes bakt. Voeg af en toe een klontje boter toe in de braadpan. In totaal kun je hiervan zo’n 16 pancakes maken.
4
Meng de yoghurt met de ahornsiroop. Serveer hem met de pancakes en de vruchten. Bestrooi alles met fijngeraspte limoenzeste en muntblaadjes.
1
Verwarm de oven voor op 70°C.
2
Snijd de banaan in schijfjes en mix ze samen met alle andere ingrediënten, behalve de boter, in de beker van de mixer of de blender.
3
Verwarm de helft van de boter op een zacht vuurtje, in een grote braadpan. Schep er 3 grote lepels deeg in, op voldoende afstand van elkaar. Draai de pancakes om wanneer alle luchtbelletjes verdwenen zijn en bak de andere kant nog 1 min. Houd ze in de oven warm terwijl je de volgende pancakes bakt. Voeg af en toe een klontje boter toe in de braadpan. In totaal kun je hiervan zo’n 16 pancakes maken.
4
Meng de yoghurt met de ahornsiroop. Serveer hem met de pancakes en de vruchten. Bestrooi alles met fijngeraspte limoenzeste en muntblaadjes.