1
Meng de havervlokken, het bakpoeder, zout en kaneelpoeder in een grote kom. Mix de rijpe bananen, eieren, amandeldrink (of andere) en ahornsiroop met een staafmixer. Roer dit mengsel onder de andere ingrediënten in de grote kom en voeg blauwe bessen toe.
2
Verwarm wat kokosolie op een matig vuurtje in een grote koekenpan en lepel er 3 grote hoopjes deeg in, op voldoende afstand van elkaar. Plet ze lichtjes tot pancakes die even dik zijn als de blauwe bessen, bak ze 3 min. goudbruin en draai ze om. Laat ze nog 2 min. bakken. Maak een tiental pancakes op dezelfde manier.
3
Meng de Griekse yoghurt en de honing. Serveer bij de pancakes, met blauwe bessen en pompoenzaden.
1
Meng de havervlokken, het bakpoeder, zout en kaneelpoeder in een grote kom. Mix de rijpe bananen, eieren, amandeldrink (of andere) en ahornsiroop met een staafmixer. Roer dit mengsel onder de andere ingrediënten in de grote kom en voeg blauwe bessen toe.
2
Verwarm wat kokosolie op een matig vuurtje in een grote koekenpan en lepel er 3 grote hoopjes deeg in, op voldoende afstand van elkaar. Plet ze lichtjes tot pancakes die even dik zijn als de blauwe bessen, bak ze 3 min. goudbruin en draai ze om. Laat ze nog 2 min. bakken. Maak een tiental pancakes op dezelfde manier.
3
Meng de Griekse yoghurt en de honing. Serveer bij de pancakes, met blauwe bessen en pompoenzaden.