1
Maak de garnituur: rasp de zeste van ½ citroen fijn en pers er het sap uit. Voeg de ahornstroop en de blauwe bosbessen toe (snijd deze in 2 als ze heel groot zijn). Meng.
2
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en meng met een garde, tot een glad deeg.
3
Laat een grote koekenpan op een hoog vuur warm worden met een scheutje kokosolie en giet er 4 lepels deeg in, op voldoende afstand van elkaar. Draai de pannenkoekjes om, zodra er zich aan het oppervlak bubbels vormen en bak ze aan de andere kant goudbruin.
4
Dien warm op, met het blauwe bosbessenmengsel.
1
Maak de garnituur: rasp de zeste van ½ citroen fijn en pers er het sap uit. Voeg de ahornstroop en de blauwe bosbessen toe (snijd deze in 2 als ze heel groot zijn). Meng.
2
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en meng met een garde, tot een glad deeg.
3
Laat een grote koekenpan op een hoog vuur warm worden met een scheutje kokosolie en giet er 4 lepels deeg in, op voldoende afstand van elkaar. Draai de pannenkoekjes om, zodra er zich aan het oppervlak bubbels vormen en bak ze aan de andere kant goudbruin.
4
Dien warm op, met het blauwe bosbessenmengsel.