1
Snijd de vis in vier gelijke stukken. Leg ze in een diep bord of een diepe schaal en kruid elk stuk met 2 mespunten zout en 1 mespunt suiker. Dek af met een bord en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
2
Ga met een dunschiller over de bloemkool en rasp de bovenkant tot couscous. Breng op smaak met de knoflookolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
3
Breng de melk aan de kook met de room. Leg er de knoflook en de tijm in. Snijd de rest van de bloemkool in stukken en kook ze gaar. Haal de bloemkool uit het kookvocht en mix tot crème in de blender.
4
Schrob de knolselderij met een groenteborstel onder stromend water. Snijd hem in flinterdunne plakken met een mandoline of snijmachine. Leg de carpaccio van knolselderij niet te netjes op borden of in een schaal. Verdeel er de bloemkoolcouscous over. Leg er de vis bij en werk af met wat bloemkoolcrème.
1
Snijd de vis in vier gelijke stukken. Leg ze in een diep bord of een diepe schaal en kruid elk stuk met 2 mespunten zout en 1 mespunt suiker. Dek af met een bord en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
2
Ga met een dunschiller over de bloemkool en rasp de bovenkant tot couscous. Breng op smaak met de knoflookolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
3
Breng de melk aan de kook met de room. Leg er de knoflook en de tijm in. Snijd de rest van de bloemkool in stukken en kook ze gaar. Haal de bloemkool uit het kookvocht en mix tot crème in de blender.
4
Schrob de knolselderij met een groenteborstel onder stromend water. Snijd hem in flinterdunne plakken met een mandoline of snijmachine. Leg de carpaccio van knolselderij niet te netjes op borden of in een schaal. Verdeel er de bloemkoolcouscous over. Leg er de vis bij en werk af met wat bloemkoolcrème.