1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vulling: verwarm de olijfolie in een bakpan. Fruit de sjalot en de champignons. Meng in een kom met de cashewnoten, de platte peterselie, het bieslook, het brood, het knoflook, het ei, de kaas, zout en peper.
2
Snij de kippenborstfilets overlangs open. Maak met de scherpe punt van een mes overlangs inkepingen. Plaats de kippenborstfilets tussen twee vellen bakpapier. Rol plat met de deegrol. Verdeel de vulling over het vlees. Rol de kippenborstfilets op en bind ze dicht met keukengaren. Verwarm de olijfolie en braad de filets aan alle kanten. Plaats de rolletjes in een ovenbestendige schaal. Plaats op elke vleesrol een klontje boter. Gaar gedurende 18 minuten. Breng het kooknat over naar een steelpan. Voeg de groentebouillon toe en verwarm. Voeg de room toe. Hou warm. Bestrooi met zout en peper.