1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten kokend water en voeg de helft van de tijm en het laurierblad toe.
2
Voeg na 15 minuten de prei toe en laat nog 5 minuten verder garen.
3
Giet de aardappelen af en laat even verder drogen op het vuur. Voeg de boter en de melk toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng goed door elkaar.
4
Verwarm de olijfolie in een antikleefpan en bak de schelvishaasjes ongeveer 2 minuten aan beide zijden. Kruid met peper, zout, tijm en bieslook
5
Haal de schelvis uit de pan en stoof in dezelfde pan een fijngesnipperd sjalotje. Voeg de witte wijn toe en daarna de boter en het citroensap. Controleer de kruiding.
6
Schik de schelvishaasjes samen met de preistoemp op een bord en verdeel de haringeitjes. Werk af met een beetje botersaus en bieslook.
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten kokend water en voeg de helft van de tijm en het laurierblad toe.
2
Voeg na 15 minuten de prei toe en laat nog 5 minuten verder garen.
3
Giet de aardappelen af en laat even verder drogen op het vuur. Voeg de boter en de melk toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng goed door elkaar.
4
Verwarm de olijfolie in een antikleefpan en bak de schelvishaasjes ongeveer 2 minuten aan beide zijden. Kruid met peper, zout, tijm en bieslook
5
Haal de schelvis uit de pan en stoof in dezelfde pan een fijngesnipperd sjalotje. Voeg de witte wijn toe en daarna de boter en het citroensap. Controleer de kruiding.
6
Schik de schelvishaasjes samen met de preistoemp op een bord en verdeel de haringeitjes. Werk af met een beetje botersaus en bieslook.