1
Maak cirkels deeg met een uitsteekvorm (16 cm diameter). Leg het bladerdeeg op de bodems van de beboterde taartvormpjes (12 cm diameter). Prik in de bodems met een vork. Zet opzij. Meng de champignons met 2 eetlepels olijfolie, de salie, peper en zout.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Garneer de deegbodems met het champignonmengsel. Leg vervolgens een Tomme Vaudoise op elk taartje. Overgiet met een straaltje olijfolie. Kruid met peper. Zet 15 tot 17 minuten in de oven.
3
Verdeel de taartjes over de borden. Versier met de rucola.
1
Maak cirkels deeg met een uitsteekvorm (16 cm diameter). Leg het bladerdeeg op de bodems van de beboterde taartvormpjes (12 cm diameter). Prik in de bodems met een vork. Zet opzij. Meng de champignons met 2 eetlepels olijfolie, de salie, peper en zout.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Garneer de deegbodems met het champignonmengsel. Leg vervolgens een Tomme Vaudoise op elk taartje. Overgiet met een straaltje olijfolie. Kruid met peper. Zet 15 tot 17 minuten in de oven.
3
Verdeel de taartjes over de borden. Versier met de rucola.