⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenTaartjes met champignons en Tomme Vaudoise
Delhaize logo
  • Taartjes met champignons en Tomme Vaudoise

Taartjes met champignons en Tomme Vaudoise

Taartjes met champignons en Tomme Vaudoise
Makkelijk
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 1 plak bladerdeeg
  • 1 kl boter
  • 100 g champignons, gehakt
  • 3 el olijfolie
  • 1 teentje look, fijngehakt
  • 1/2 kl gedroogde salie
  • 2 Tommes Vaudoises
  • peper en zout
  • rucola
  • 1 plak bladerdeeg
  • 1 kl boter
  • 100 g champignons, gehakt
  • 3 el olijfolie
  • 1 teentje look, fijngehakt
  • 1/2 kl gedroogde salie
  • 2 Tommes Vaudoises
  • peper en zout
  • rucola

Begin met koken

1
Maak cirkels deeg met een uitsteekvorm (16 cm diameter). Leg het bladerdeeg op de bodems van de beboterde taartvormpjes (12 cm diameter). Prik in de bodems met een vork. Zet opzij. Meng de champignons met 2 eetlepels olijfolie, de salie, peper en zout.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Garneer de deegbodems met het champignonmengsel. Leg vervolgens een Tomme Vaudoise op elk taartje. Overgiet met een straaltje olijfolie. Kruid met peper. Zet 15 tot 17 minuten in de oven.
3
Verdeel de taartjes over de borden. Versier met de rucola.
1
Maak cirkels deeg met een uitsteekvorm (16 cm diameter). Leg het bladerdeeg op de bodems van de beboterde taartvormpjes (12 cm diameter). Prik in de bodems met een vork. Zet opzij. Meng de champignons met 2 eetlepels olijfolie, de salie, peper en zout.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Garneer de deegbodems met het champignonmengsel. Leg vervolgens een Tomme Vaudoise op elk taartje. Overgiet met een straaltje olijfolie. Kruid met peper. Zet 15 tot 17 minuten in de oven.
3
Verdeel de taartjes over de borden. Versier met de rucola.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Vegetarisch
Voorgerecht