1
Vinaigrette met mosterd en honing: meng in een kom de balsamicoazijn met de honing, de mosterd, zout en peper. Voeg vervolgens al roerend de olijfolie toe. Zet apart. Meng in een bord de bloem met zout en peper. Zet apart. Klop het ei los in een diep bord. Zet apart. Meng in een derde bord het karwijzaad met het paneermeel. Zet apart.
2
Verwarm een bakpan. Haal de Tommes Vaudoises door de bloem, klop de overtollige bloem eraf. Haal de Tommes Vaudoises door het losgeklopte ei en door het paneermeel met karwijzaad. Bak de Tommes Vaudoises 2 min. aan elke kant.
3
Verdeel de gebakken Tommes Vaudoises over de borden met de waterkers, de wortel- en de komkommerstaafjes en de kerstomaatjes. Besprenkel met vinaigrette met mosterd en honing.
1
Vinaigrette met mosterd en honing: meng in een kom de balsamicoazijn met de honing, de mosterd, zout en peper. Voeg vervolgens al roerend de olijfolie toe. Zet apart. Meng in een bord de bloem met zout en peper. Zet apart. Klop het ei los in een diep bord. Zet apart. Meng in een derde bord het karwijzaad met het paneermeel. Zet apart.
2
Verwarm een bakpan. Haal de Tommes Vaudoises door de bloem, klop de overtollige bloem eraf. Haal de Tommes Vaudoises door het losgeklopte ei en door het paneermeel met karwijzaad. Bak de Tommes Vaudoises 2 min. aan elke kant.
3
Verdeel de gebakken Tommes Vaudoises over de borden met de waterkers, de wortel- en de komkommerstaafjes en de kerstomaatjes. Besprenkel met vinaigrette met mosterd en honing.