Recept zoekresultatenGevuld brood in papillot en gegrilde berloumi
Delhaize logo
  • Gevuld brood in papillot en gegrilde berloumi
    C
Gevuld brood in papillot en gegrilde berloumiC

Gevuld brood in papillot en gegrilde berloumi

door Jeroen De Pauw
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1,2 kg kerstomatenmix
  • 3 lente-uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 Turks brood
  • 500 g Berloumi
  • 50 g parmigiano
  • 1 dl olijfolie
  • 2 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout
  • 1,2 kg kerstomatenmix
  • 3 lente-uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 Turks brood
  • 500 g Berloumi
  • 50 g parmigiano
  • 1 dl olijfolie
  • 2 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min. + 15 min. kooktijd
1
Snijd de tomaten in 2, snipper de lente-uitjes fijn en hak de teentjes knoflook grof. Leg alles samen in een kom en voeg de olijfolie, de oregano, de geraspte parmigiano, peper en zout toe. Meng.
2
Snijd het brood overlangs in 2, haal er wat kruim uit aan de 2 kanten, vul de basis met de tomatenbereiding en sluit het brood. Maak een reuzenpapillot met een vel aluminiumpapier dat je met een vel bakpapier bedekt en wikkel er het brood in. Bak het brood 15 min. op de barbecue, met het rooster op de hoogste stand.
3
Snijd de kaas in dikke sneetjes en gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Serveer de kaas met het gevulde brood.
1
Snijd de tomaten in 2, snipper de lente-uitjes fijn en hak de teentjes knoflook grof. Leg alles samen in een kom en voeg de olijfolie, de oregano, de geraspte parmigiano, peper en zout toe. Meng.
2
Snijd het brood overlangs in 2, haal er wat kruim uit aan de 2 kanten, vul de basis met de tomatenbereiding en sluit het brood. Maak een reuzenpapillot met een vel aluminiumpapier dat je met een vel bakpapier bedekt en wikkel er het brood in. Bak het brood 15 min. op de barbecue, met het rooster op de hoogste stand.
3
Snijd de kaas in dikke sneetjes en gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Serveer de kaas met het gevulde brood.
Nutritionele informatie
C
Per 100 g: Energie: 207 kcal - Vetten: 13,1 g - Koolhydraten: 13,6 g - Vezels: 1,7 g - Eiwitten: 7,8 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 207 kcal - Vetten: 13,1 g - Koolhydraten: 13,6 g - Vezels: 1,7 g - Eiwitten: 7,8 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Barbecue
Hoofdgerecht
Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | Datterino

Delhaize

Tomaten | Datterino

3 × 400 gr

€11,97

Witte uien | Netje

Delhaize

Witte uien | Netje

400 gr

€1,49

Halloumi kaas | Classic

Alambra

Halloumi kaas | Classic

3 × 225 gr

€11,97

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Reeds in je keuken

Look | Netje | Bio

Delhaize

Look | Netje | Bio

100 gr

Bio

€1,19

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€33,77