1
Pel de ui en snij fijn. Doe hetzelfde met de knoflook. Schil de wortelen, was ze en snij ze in staafjes van 4 cm lang.
2
Warm de olie op in een grote kookpan op een middelhoog vuur. Braad er het vlees in aan zodra de olie heet is en haal uit de pan. Laat de ui en de look fruiten in de braadjus.
3
Leg het vlees terug in de pan. Voeg de wijn, de wortelen, het water en het kruidentuiltje toe. Dek af en breng aan de kook. Laat 1u30 op een middelhoog vuur sudderen.
4
Breng op smaak met peper en zout en voeg indien nodig een beetje water toe.
5
Plet de koekjes tot een soort paneermeel (je kunt ze mixen om tijd te winnen). Strooi over het vlees en meng.
6
Laat nog een tiental minuten op het vuur staan, zodat de speculaas in de saus wordt opgenomen.
7
Kruid met peper en zout. Dien op met de knolselderpuree en bestrooi met gehakte peterselie.
8
Rectifiez l’assaisonnement avec sel et poivre et servez accompagné de purée de cèleri-rave, après avoir parsemé de persil haché.
1
Pel de ui en snij fijn. Doe hetzelfde met de knoflook. Schil de wortelen, was ze en snij ze in staafjes van 4 cm lang.
2
Warm de olie op in een grote kookpan op een middelhoog vuur. Braad er het vlees in aan zodra de olie heet is en haal uit de pan. Laat de ui en de look fruiten in de braadjus.
3
Leg het vlees terug in de pan. Voeg de wijn, de wortelen, het water en het kruidentuiltje toe. Dek af en breng aan de kook. Laat 1u30 op een middelhoog vuur sudderen.
4
Breng op smaak met peper en zout en voeg indien nodig een beetje water toe.
5
Plet de koekjes tot een soort paneermeel (je kunt ze mixen om tijd te winnen). Strooi over het vlees en meng.
6
Laat nog een tiental minuten op het vuur staan, zodat de speculaas in de saus wordt opgenomen.
7
Kruid met peper en zout. Dien op met de knolselderpuree en bestrooi met gehakte peterselie.
8
Rectifiez l’assaisonnement avec sel et poivre et servez accompagné de purée de cèleri-rave, après avoir parsemé de persil haché.