1
Voor het paneermeel: verdeel het oud brood in grove stukken en mix het samen met de kruiden fijn in de blender. Voeg op het einde de olijfolie, de parmezaan, zout en peper toe. Bewaar het paneermeel op een groot diep bord.
2
Pel en snijd de sjalotten in fijne ringen. Verwarm de helft van de olijfolie in een pan en stoof er de sjalotten in aan. Pers er de teen look in en laat 2 min. verder stoven. Snijd de tomaten in stukjes en voeg ze toe, samen met de oregano, rozemarijn, tijm, peper en zout. Laat de saus op een zacht vuur verder garen.
3
Ondertussen klop je de eieren los in een diep bord.
4
Kruid de kippenlapjes met peper en zout en haal ze de door losgeklopte eieren. Daarna paneer je ze in het broodkruim. Verwarm in een pan de rest van de olijfolie en bak de kippenlapjes 2 minuten aan beide zijden.
5
Ondertussen kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking.
6
Schik alles samen in een bord en werk af met nog een extra blaadje basilicum. Serveer de parmezaan apart in een kom.
1
Voor het paneermeel: verdeel het oud brood in grove stukken en mix het samen met de kruiden fijn in de blender. Voeg op het einde de olijfolie, de parmezaan, zout en peper toe. Bewaar het paneermeel op een groot diep bord.
2
Pel en snijd de sjalotten in fijne ringen. Verwarm de helft van de olijfolie in een pan en stoof er de sjalotten in aan. Pers er de teen look in en laat 2 min. verder stoven. Snijd de tomaten in stukjes en voeg ze toe, samen met de oregano, rozemarijn, tijm, peper en zout. Laat de saus op een zacht vuur verder garen.
3
Ondertussen klop je de eieren los in een diep bord.
4
Kruid de kippenlapjes met peper en zout en haal ze de door losgeklopte eieren. Daarna paneer je ze in het broodkruim. Verwarm in een pan de rest van de olijfolie en bak de kippenlapjes 2 minuten aan beide zijden.
5
Ondertussen kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking.
6
Schik alles samen in een bord en werk af met nog een extra blaadje basilicum. Serveer de parmezaan apart in een kom.