1
Pel de sjalot en hak ze fijn. Doe in een kookpan met de gevogeltebouillon en laat 2 min. sudderen.
2
Doe er dan de kippenbouten en het sap van de sinaasappelen bij. Doe er zout en peper op.
3
Laat 10 min. sudderen, terwijl je regelmatig omroert. Doe er dan de ahornsiroop bij die je aanlengde in 2 eetlepels water, en laat voortkoken totdat de bouten gekarameliseerd zijn. Kruid bij indien nodig.
4
Maak de verse kruiden schoon en meng ze voorzichtig in een kom. Doe er zout en peper op. Doe er dan 1 eetlepel balsamicoazijn bij.
5
Schik op elk bord een kippenbout en dien op met salade. Geniet ervan met een snede gedesemd brood.
1
Pel de sjalot en hak ze fijn. Doe in een kookpan met de gevogeltebouillon en laat 2 min. sudderen.
2
Doe er dan de kippenbouten en het sap van de sinaasappelen bij. Doe er zout en peper op.
3
Laat 10 min. sudderen, terwijl je regelmatig omroert. Doe er dan de ahornsiroop bij die je aanlengde in 2 eetlepels water, en laat voortkoken totdat de bouten gekarameliseerd zijn. Kruid bij indien nodig.
4
Maak de verse kruiden schoon en meng ze voorzichtig in een kom. Doe er zout en peper op. Doe er dan 1 eetlepel balsamicoazijn bij.
5
Schik op elk bord een kippenbout en dien op met salade. Geniet ervan met een snede gedesemd brood.