1
Snij het kippenwit in kleine stukjes, nadat je eerst de eventuele vetreepjes hebt verwijderd.
2
Rasp de schil van de sinaasappel en bewaar een eetlepel van de schil. Pers de vrucht uit en giet het sap in een wok. Doe hetzelfde met de limoen.
3
Doe de honing en de sojasaus bij het vruchtensap. Meng zorgvuldig en doe er de stukjes kip bij.
4
Laat op fel vuur bakken totdat de kip karameliseert. Doe er op het laatste moment het heel fijn gehakte pepertje bij en kruid bij met peper en zout.
5
Serveer heel warm met basmatirijst en geroerbakte wokgroenten (gesneden en panklaar uit een zakje).
1
Snij het kippenwit in kleine stukjes, nadat je eerst de eventuele vetreepjes hebt verwijderd.
2
Rasp de schil van de sinaasappel en bewaar een eetlepel van de schil. Pers de vrucht uit en giet het sap in een wok. Doe hetzelfde met de limoen.
3
Doe de honing en de sojasaus bij het vruchtensap. Meng zorgvuldig en doe er de stukjes kip bij.
4
Laat op fel vuur bakken totdat de kip karameliseert. Doe er op het laatste moment het heel fijn gehakte pepertje bij en kruid bij met peper en zout.
5
Serveer heel warm met basmatirijst en geroerbakte wokgroenten (gesneden en panklaar uit een zakje).