1
Maak de zeekraal schoon en verwijder de te harde voet (hout) en de eventuele zwarte stukken. Was en zet opzij.
2
Was de peulen en snijd ze in reepjes van ongeveer 5mm breed.
3
Rits de dille af, nadat je 4 plukjes apart hebt gehouden voor de versiering. Hak de rest in grove stukken.
4
Meng de gehakte dille, de peulen en de zeekraal. Doe daar de olijfolie bij, peper en meng zorgvuldig.
5
Leg de visfilets in een glazen schotel. Pers de limoen uit over de vis en doe er peper op. Zet ongeveer 2 min in de microgolfoven (het vlees van de vis moet vlot loskomen).
6
Meng de room en de wasabi met een mespuntje zout.
7
Schik op elk bord een portie knapperige salade en een visfilet. Doe daarrond een scheutje saus en versier met een takje dille.
8
Dien op met toasts van donker brood.
1
Maak de zeekraal schoon en verwijder de te harde voet (hout) en de eventuele zwarte stukken. Was en zet opzij.
2
Was de peulen en snijd ze in reepjes van ongeveer 5mm breed.
3
Rits de dille af, nadat je 4 plukjes apart hebt gehouden voor de versiering. Hak de rest in grove stukken.
4
Meng de gehakte dille, de peulen en de zeekraal. Doe daar de olijfolie bij, peper en meng zorgvuldig.
5
Leg de visfilets in een glazen schotel. Pers de limoen uit over de vis en doe er peper op. Zet ongeveer 2 min in de microgolfoven (het vlees van de vis moet vlot loskomen).
6
Meng de room en de wasabi met een mespuntje zout.
7
Schik op elk bord een portie knapperige salade en een visfilet. Doe daarrond een scheutje saus en versier met een takje dille.
8
Dien op met toasts van donker brood.