Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenWijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
Delhaize logo
  • Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • olijfolie
  • 1 kl wasabipasta
  • 20 cl light room
  • 200 g peultjes
  • 4 sneetjes donker brood
  • 8 takjes dille
  • 500 g wijtingfilets
  • 200 g zeekraal
  • fleur de sel
  • 1 limoen
  • peper
  • olijfolie
  • 1 kl wasabipasta
  • 20 cl light room
  • 200 g peultjes
  • 4 sneetjes donker brood
  • 8 takjes dille
  • 500 g wijtingfilets
  • 200 g zeekraal
  • fleur de sel
  • 1 limoen
  • peper

Begin met koken

1
Maak de zeekraal schoon en verwijder de te harde voet (hout) en de eventuele zwarte stukken. Was en zet opzij.
2
Was de peulen en snijd ze in reepjes van ongeveer 5mm breed.
3
Rits de dille af, nadat je 4 plukjes apart hebt gehouden voor de versiering. Hak de rest in grove stukken.
4
Meng de gehakte dille, de peulen en de zeekraal. Doe daar de olijfolie bij, peper en meng zorgvuldig.
5
Leg de visfilets in een glazen schotel. Pers de limoen uit over de vis en doe er peper op. Zet ongeveer 2 min in de microgolfoven (het vlees van de vis moet vlot loskomen).
6
Meng de room en de wasabi met een mespuntje zout.
7
Schik op elk bord een portie knapperige salade en een visfilet. Doe daarrond een scheutje saus en versier met een takje dille.
8
Dien op met toasts van donker brood.
1
Maak de zeekraal schoon en verwijder de te harde voet (hout) en de eventuele zwarte stukken. Was en zet opzij.
2
Was de peulen en snijd ze in reepjes van ongeveer 5mm breed.
3
Rits de dille af, nadat je 4 plukjes apart hebt gehouden voor de versiering. Hak de rest in grove stukken.
4
Meng de gehakte dille, de peulen en de zeekraal. Doe daar de olijfolie bij, peper en meng zorgvuldig.
5
Leg de visfilets in een glazen schotel. Pers de limoen uit over de vis en doe er peper op. Zet ongeveer 2 min in de microgolfoven (het vlees van de vis moet vlot loskomen).
6
Meng de room en de wasabi met een mespuntje zout.
7
Schik op elk bord een portie knapperige salade en een visfilet. Doe daarrond een scheutje saus en versier met een takje dille.
8
Dien op met toasts van donker brood.
Nutritionele informatie
Energie: 309 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht