Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenGehaktballetjes met fettuccine, kerstomaatjes, spinazie en feta
Delhaize logo
  • Gehaktballetjes met fettuccine, kerstomaatjes, spinazie en feta

Gehaktballetjes met fettuccine, kerstomaatjes, spinazie en feta

Gehaktballetjes met fettuccine, kerstomaatjes, spinazie en feta
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g gemengd varkens-kalfsgehakt
  • 500 g kerstomaten
  • 450 g spinazie
  • 100 g pijnboompitten
  • 300 g verse fettuccine (Bertagni)
  • 150 g biologische feta
  • 2 dl water
  • 2 el olijfolie
  • 1 bosje verse oregano
  • peper en zout
  • 1 gevogeltebouillonblokje
  • 800 g gemengd varkens-kalfsgehakt
  • 500 g kerstomaten
  • 450 g spinazie
  • 100 g pijnboompitten
  • 300 g verse fettuccine (Bertagni)
  • 150 g biologische feta
  • 2 dl water
  • 2 el olijfolie
  • 1 bosje verse oregano
  • peper en zout
  • 1 gevogeltebouillonblokje

Begin met koken

: 30 min.
1
Meng het gehakt met de pijnboompitten en de helft van de gehakte oregano. Rol tot balletjes en bruin aan alle kanten op matig vuur in een pan met olijfolie.
2
Verhit ondertussen een grote pan met gezouten water. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
3
Breng 2 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Voeg driekwart van de kerstomaatjes toe en kook tot ze barsten. Haal van het vuur en mix. Zet terug op het vuur, voeg spinazie toe en laat zacht worden; kruid naar smaak.
4
Serveer de gehaktballetjes met de pasta en de saus; bestrooi met de rest van de gehalveerde tomaten, de verkruimelde feta en de oreganoblaadjes.
1
Meng het gehakt met de pijnboompitten en de helft van de gehakte oregano. Rol tot balletjes en bruin aan alle kanten op matig vuur in een pan met olijfolie.
2
Verhit ondertussen een grote pan met gezouten water. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
3
Breng 2 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Voeg driekwart van de kerstomaatjes toe en kook tot ze barsten. Haal van het vuur en mix. Zet terug op het vuur, voeg spinazie toe en laat zacht worden; kruid naar smaak.
4
Serveer de gehaktballetjes met de pasta en de saus; bestrooi met de rest van de gehalveerde tomaten, de verkruimelde feta en de oreganoblaadjes.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kalfsgehakt
800 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
2 × 250 gr
3 voor €5
1
99
Spinazie | Room | Bokaal
Hak Spinazie | Room | Bokaal
2 × 345 gr
2de tegen -50%
3
95
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
2 × 90 gr
6
39
Fettuccine | Tricolore
Bertagni Fettuccine | Tricolore
300 gr
2
49
Feta | Bio
Delhaize Feta | Bio
150 gr
Bio
    2
    59
    Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
    Spa Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
    6 x 33 cl
    4
    55
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Oregano
    Santa Maria Kruiden | Oregano
    5 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Bouillon met laag zoutgehalte   | Kip |  108 g
    Knorr Bouillon met laag zoutgehalte | Kip | 108 g
    109 gr
    3+1 gratis
    2
    69

    Reeds in je keuken

    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    €45,18