1
Meng het gehakt met de pijnboompitten en de helft van de gehakte oregano. Rol tot balletjes en bruin aan alle kanten op matig vuur in een pan met olijfolie.
2
Verhit ondertussen een grote pan met gezouten water. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
3
Breng 2 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Voeg driekwart van de kerstomaatjes toe en kook tot ze barsten. Haal van het vuur en mix. Zet terug op het vuur, voeg spinazie toe en laat zacht worden; kruid naar smaak.
4
Serveer de gehaktballetjes met de pasta en de saus; bestrooi met de rest van de gehalveerde tomaten, de verkruimelde feta en de oreganoblaadjes.
1
Meng het gehakt met de pijnboompitten en de helft van de gehakte oregano. Rol tot balletjes en bruin aan alle kanten op matig vuur in een pan met olijfolie.
2
Verhit ondertussen een grote pan met gezouten water. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
3
Breng 2 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Voeg driekwart van de kerstomaatjes toe en kook tot ze barsten. Haal van het vuur en mix. Zet terug op het vuur, voeg spinazie toe en laat zacht worden; kruid naar smaak.
4
Serveer de gehaktballetjes met de pasta en de saus; bestrooi met de rest van de gehalveerde tomaten, de verkruimelde feta en de oreganoblaadjes.