1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de champignons en de sjalot fijn. Fruit ze 10 min. op een matig vuurtje in een sauteerpan met de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat ze al roerend slinken. Kruid met peper en zout.
2
Verdeel intussen de broccoli in roosjes, kook ze 5 min. in kokend gezouten water en laat ze goed uitlekken.
3
Meng de eieren met de room, de nootmuskaat, peper en zout. Voeg de geraspte gruyère, de erwtjes en de gekookte groenten toe.
4
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg, verdeel er de groentebereiding egaal over en schuif 30 min. in de oven.
5
Dien warm of koud op en geef er een slaatje bij.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de champignons en de sjalot fijn. Fruit ze 10 min. op een matig vuurtje in een sauteerpan met de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat ze al roerend slinken. Kruid met peper en zout.
2
Verdeel intussen de broccoli in roosjes, kook ze 5 min. in kokend gezouten water en laat ze goed uitlekken.
3
Meng de eieren met de room, de nootmuskaat, peper en zout. Voeg de geraspte gruyère, de erwtjes en de gekookte groenten toe.
4
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg, verdeel er de groentebereiding egaal over en schuif 30 min. in de oven.
5
Dien warm of koud op en geef er een slaatje bij.