1
Verwijder indien nodig de losse stukjes van de roodbaarsfilets en wentel ze in de bloem. Klop er de overtollige bloem af en houd ze even apart.
2
Snijd de citroen in plakken en kleur ze zonder vetstof in een hete anti-kleefpan aan de 2 kanten. Verminder het vuur en voeg 2 el olijfolie toe. Bak hierin gedurende 2 à 3 minuten de mini-asperges. Voeg een scheutje water toe en de edamameboontjes. Kruid het geheel af met peper en een snuifje zout. Laat alles nog een minuut doorwarmen.
3
Verwarm tegelijkertijd de geklaarde boter in een andere pan. Plooi de filets dubbel en bak ze aan de 2 zijden gedurende 3 minuten tot ze goudbruin zijn. Kruid af met peper en fleur de sel.
4
Schik de groenten op een serveerschaal en schik de roodbaars er bovenop. Werk af met plukjes dille en fijngesneden lente-ui.
1
Verwijder indien nodig de losse stukjes van de roodbaarsfilets en wentel ze in de bloem. Klop er de overtollige bloem af en houd ze even apart.
2
Snijd de citroen in plakken en kleur ze zonder vetstof in een hete anti-kleefpan aan de 2 kanten. Verminder het vuur en voeg 2 el olijfolie toe. Bak hierin gedurende 2 à 3 minuten de mini-asperges. Voeg een scheutje water toe en de edamameboontjes. Kruid het geheel af met peper en een snuifje zout. Laat alles nog een minuut doorwarmen.
3
Verwarm tegelijkertijd de geklaarde boter in een andere pan. Plooi de filets dubbel en bak ze aan de 2 zijden gedurende 3 minuten tot ze goudbruin zijn. Kruid af met peper en fleur de sel.
4
Schik de groenten op een serveerschaal en schik de roodbaars er bovenop. Werk af met plukjes dille en fijngesneden lente-ui.