1
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
2
Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
3
Laat de edamame ontdooien, dop ze en houd 1⁄4 apart. Houd enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Mix de edamamebonen, de basilicum, de geraspte parmigiano, 100 g pijnboompitten, het water, de olijfolie, peper en zout in een hakmolen of een blender tot een homogene pesto.
4
Meng de uitgelekte pasta met de pesto, de rucola, de rest van de pijnboompitten, de uitgelekte tonijn en de rest van de edamamebonen 2 min op een vrij hoog vuur in een grote braadpan. Breng verder op smaak. Werk af met basilicum en dien warm op.
1
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
2
Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
3
Laat de edamame ontdooien, dop ze en houd 1⁄4 apart. Houd enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Mix de edamamebonen, de basilicum, de geraspte parmigiano, 100 g pijnboompitten, het water, de olijfolie, peper en zout in een hakmolen of een blender tot een homogene pesto.
4
Meng de uitgelekte pasta met de pesto, de rucola, de rest van de pijnboompitten, de uitgelekte tonijn en de rest van de edamamebonen 2 min op een vrij hoog vuur in een grote braadpan. Breng verder op smaak. Werk af met basilicum en dien warm op.