⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenFusilli met tonijn en edamamepesto
Delhaize logo
  • Fusilli met tonijn en edamamepesto

Fusilli met tonijn en edamamepesto

Fusilli met tonijn en edamamepesto
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 blik Ventresca-tonijnfilets (Impérial - 75 g)
  • 400 g edamamebonen bevroren
  • 50 g rucola
  • 150 g pijnboompitten
  • 500 g volkorenfusilli
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 dl water
  • 5 e.l. olijfolie
  • 3 bussels basilicum
  • peper
  • 1 blik Ventresca-tonijnfilets (Impérial - 75 g)
  • 400 g edamamebonen bevroren
  • 50 g rucola
  • 150 g pijnboompitten
  • 500 g volkorenfusilli
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 dl water
  • 5 e.l. olijfolie
  • 3 bussels basilicum
  • peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
2
Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
3
Laat de edamame ontdooien, dop ze en houd 1⁄4 apart. Houd enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Mix de edamamebonen, de basilicum, de geraspte parmigiano, 100 g pijnboompitten, het water, de olijfolie, peper en zout in een hakmolen of een blender tot een homogene pesto.
4
Meng de uitgelekte pasta met de pesto, de rucola, de rest van de pijnboompitten, de uitgelekte tonijn en de rest van de edamamebonen 2 min op een vrij hoog vuur in een grote braadpan. Breng verder op smaak. Werk af met basilicum en dien warm op.
1
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
2
Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
3
Laat de edamame ontdooien, dop ze en houd 1⁄4 apart. Houd enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Mix de edamamebonen, de basilicum, de geraspte parmigiano, 100 g pijnboompitten, het water, de olijfolie, peper en zout in een hakmolen of een blender tot een homogene pesto.
4
Meng de uitgelekte pasta met de pesto, de rucola, de rest van de pijnboompitten, de uitgelekte tonijn en de rest van de edamamebonen 2 min op een vrij hoog vuur in een grote braadpan. Breng verder op smaak. Werk af met basilicum en dien warm op.
Nutritionele informatie
Energie: 1012 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Geelvintonijn
Delhaize Geelvintonijn
+/- 180 gr
+/-€
11
52
Bonen | Edemame
Bonduelle Bonen | Edemame
3 × 160 gr
3
29
Rucola | Rode biet
Delhaize Rucola | Rode biet
75 gr
1
79
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
150 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
65
Pasta | Italiaans | Fusillone
Armando Pasta | Italiaans | Fusillone
500 gr
2+2 gratis
2
85
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Basilicum | Verpakt
Delhaize Basilicum | Verpakt
20 gr
1
55

Reeds in je keuken

Mineraalwater | Niet bruisend | PET
Contrex Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 1 l
2+1 gratis
4
69
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
+/-€34,72