Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Beste klant,ontdek hier of jouw Delhaize geopend is op 20 mei:Meer info >

Recept zoekresultatenFrittata met champignons en salie
Delhaize logo
  • Frittata met champignons en salie
    B
Frittata met champignons en salieB

Frittata met champignons en salie

Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 8 eieren
  • 250 g witte champignons
  • 1 rode ui
  • 6 grote saliebladeren
  • 200 g vastkokende aardappelen
  • 7 el olijfolie
  • peper
  • 8 eieren
  • 250 g witte champignons
  • 1 rode ui
  • 6 grote saliebladeren
  • 200 g vastkokende aardappelen
  • 7 el olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 25 min. + 10 min. baktijd
1
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes en fruit ze 10 min. met 6 el olijfolie op een matig vuurtje, in een grote ovenvaste braadpan.
2
Klop de eieren los met peper en zout. Houd apart. Snipper de rode ui en de salieblaadjes fijn, snijd de champignons in stukken. Voeg ze toe in de braadpan en laat nog 10 min. extra op een zacht vuurtje bakken. Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Giet de eieren in de braadpan, zodra alle ingrediënten zacht zijn. Laat de onderkant 1 min. stollen en schuif de braadpan nog 10 min. in de oven.
4
Besprenkel de frittata met 1 el olijfolie en werk eventueel af met salie. Serveer zo of met een slaatje, voor een brunch. Koud is het ook heel lekker, dus perfect voor in je lunchbox.
1
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes en fruit ze 10 min. met 6 el olijfolie op een matig vuurtje, in een grote ovenvaste braadpan.
2
Klop de eieren los met peper en zout. Houd apart. Snipper de rode ui en de salieblaadjes fijn, snijd de champignons in stukken. Voeg ze toe in de braadpan en laat nog 10 min. extra op een zacht vuurtje bakken. Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Giet de eieren in de braadpan, zodra alle ingrediënten zacht zijn. Laat de onderkant 1 min. stollen en schuif de braadpan nog 10 min. in de oven.
4
Besprenkel de frittata met 1 el olijfolie en werk eventueel af met salie. Serveer zo of met een slaatje, voor een brunch. Koud is het ook heel lekker, dus perfect voor in je lunchbox.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 149 kcal - Vetten: 12 g - Koolhydraten: 3,8 g - Vezels: 0,8 g - Eiwitten: 6 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 149 kcal - Vetten: 12 g - Koolhydraten: 3,8 g - Vezels: 0,8 g - Eiwitten: 6 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Spaans
Brunch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Eieren | Verschillende grootte | Scharreleieren

365

Eieren | Verschillende grootte | Scharreleieren

12 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Belgische | Champignons

Delhaize

Belgische | Champignons

250 gr

€1,49

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Aardappelen | Friet

Delhaize

Aardappelen | Friet

5 kg

€8,49

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

50 cl

€6,55

Totaal:
€14,46