1
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes en fruit ze 10 min. met 6 el olijfolie op een matig vuurtje, in een grote ovenvaste braadpan.
2
Klop de eieren los met peper en zout. Houd apart. Snipper de rode ui en de salieblaadjes fijn, snijd de champignons in stukken. Voeg ze toe in de braadpan en laat nog 10 min. extra op een zacht vuurtje bakken. Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Giet de eieren in de braadpan, zodra alle ingrediënten zacht zijn. Laat de onderkant 1 min. stollen en schuif de braadpan nog 10 min. in de oven.
4
Besprenkel de frittata met 1 el olijfolie en werk eventueel af met salie. Serveer zo of met een slaatje, voor een brunch. Koud is het ook heel lekker, dus perfect voor in je lunchbox.
1
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes en fruit ze 10 min. met 6 el olijfolie op een matig vuurtje, in een grote ovenvaste braadpan.
2
Klop de eieren los met peper en zout. Houd apart. Snipper de rode ui en de salieblaadjes fijn, snijd de champignons in stukken. Voeg ze toe in de braadpan en laat nog 10 min. extra op een zacht vuurtje bakken. Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Giet de eieren in de braadpan, zodra alle ingrediënten zacht zijn. Laat de onderkant 1 min. stollen en schuif de braadpan nog 10 min. in de oven.
4
Besprenkel de frittata met 1 el olijfolie en werk eventueel af met salie. Serveer zo of met een slaatje, voor een brunch. Koud is het ook heel lekker, dus perfect voor in je lunchbox.