1
Pel en snijd de sjalotten in ringen en hak de look fijn. Verwarm de helft van de olijfolie in een steelpan en stoof er de sjalot met de look in aan. Voeg het laurierblad en de suiker toe en meng. Voeg hier de wijn aan toe en laat gedurende 15 minuten op een zacht vuur inkoken tot een compote. Kruid met peper en zout.
2
Meng de mayonaise met de truffeltapenade en houd het apart.
3
Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel de rode ui en snijd hem in fijne ringen.
4
Verwarm een antikleefpan, snijd de broodjes door en toast de binnenkanten op de pan. Bak ondertussen in een andere pan de hamburgers langs elke zijde 3 minuten met de rest van de olijfolie.
5
Bouw de hamburger op met de onderkant van het broodje, truffelmayonaise, ijsbergsla, 3 plakjes augurk, 2 plakjes tomaat, 3 ringen rode ui, hamburger, sjalottencompote. Smeer op het hoedje nog wat truffelmayonaise en zet hem er bovenop.
1
Pel en snijd de sjalotten in ringen en hak de look fijn. Verwarm de helft van de olijfolie in een steelpan en stoof er de sjalot met de look in aan. Voeg het laurierblad en de suiker toe en meng. Voeg hier de wijn aan toe en laat gedurende 15 minuten op een zacht vuur inkoken tot een compote. Kruid met peper en zout.
2
Meng de mayonaise met de truffeltapenade en houd het apart.
3
Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel de rode ui en snijd hem in fijne ringen.
4
Verwarm een antikleefpan, snijd de broodjes door en toast de binnenkanten op de pan. Bak ondertussen in een andere pan de hamburgers langs elke zijde 3 minuten met de rest van de olijfolie.
5
Bouw de hamburger op met de onderkant van het broodje, truffelmayonaise, ijsbergsla, 3 plakjes augurk, 2 plakjes tomaat, 3 ringen rode ui, hamburger, sjalottencompote. Smeer op het hoedje nog wat truffelmayonaise en zet hem er bovenop.