1
Snijd de vis in 4 porties. Meng de bloem met peper en zout. Haal de vis door de bloem en schud er de overtollige bloem af. Dompel hem dan in de losgeklopte eieren en haal hem ten slotte door het paneermeel. Laat in de koelkast rusten.
2
Maak de salade: snijd de komkommer met de mandoline in fijne plakjes en verwijder de pitjes. Snijd de plakjes vervolgens in fijne staafjes. Snijd de ongeschilde appel ook in staafjes. Voeg de fijngesnipperde rode ui en het sap van de limoen toe.
3
Maak de guacamole: plet het vruchtvlees van de avocado’s met een vork en meng het met het sap van de limoen, de olijfolie met knoflook, zout en chilivlokken naar eigen smaak.
4
Bak de stukken vis ± 5 min. op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de hete olie. Snijd de broodjes in 2 en gril ze enkel aan de kant van het kruim. Serveer meteen.
5
Stel de burgers samen: beleg elk broodje met de gepaneerde vis, de guacamole en het slaatje. Zet de resterende garnituren apart op tafel.
1
Snijd de vis in 4 porties. Meng de bloem met peper en zout. Haal de vis door de bloem en schud er de overtollige bloem af. Dompel hem dan in de losgeklopte eieren en haal hem ten slotte door het paneermeel. Laat in de koelkast rusten.
2
Maak de salade: snijd de komkommer met de mandoline in fijne plakjes en verwijder de pitjes. Snijd de plakjes vervolgens in fijne staafjes. Snijd de ongeschilde appel ook in staafjes. Voeg de fijngesnipperde rode ui en het sap van de limoen toe.
3
Maak de guacamole: plet het vruchtvlees van de avocado’s met een vork en meng het met het sap van de limoen, de olijfolie met knoflook, zout en chilivlokken naar eigen smaak.
4
Bak de stukken vis ± 5 min. op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de hete olie. Snijd de broodjes in 2 en gril ze enkel aan de kant van het kruim. Serveer meteen.
5
Stel de burgers samen: beleg elk broodje met de gepaneerde vis, de guacamole en het slaatje. Zet de resterende garnituren apart op tafel.